Hospitality

Uw hotel, b&b of vakantiepark in beeld.

 Waarom een 3D Virtuele tour perfect is voor uw hotel, recreatiepark of restaurant.

Aangezien steeds meer consumenten vaker en langer online aanwezig zijn en hun zoektocht vaak online starten, moet de website van een hotel, recreatiepark of restaurant een aantrekkelijke uitnodiging zijn. Door mooie opvallende foto’s aan uw website toe te voegen, vergroot u de online beleving al enorm, maar waarom zou u niet net dat stapje verder gaan? Met een 3D virtuele tour wordt uw hotel, recreatiepark of restaurant op indrukwekkende wijze overzichtelijk in beeld gebracht. Met een 3D Virtuele Tour kunt u zich op een positieve manier onderscheiden in de hospitality branche.

Vergroot de online beleving met 3D Virtuele Tours

De afgelopen jaren zijn 3D Virtuele Tours sterk in opkomst en steeds toegankelijker geworden. Met een 3D Virtuele Tour van uw hotel of recreatiepark krijgt uw potentiële klant een zeer realistische indruk van wat ze in het echt kunnen verwachten. Het is niet voor niets dat websites met een virtual tour gemiddeld 5 tot 10 keer zo lang worden bekeken en de interesse om ergens heen te gaan wordt verdubbeld. Een 3D Virtuele Tour door uw hotel trekt bovendien niet alleen meer mensen naar uw hotel, het biedt ook een innovatieve manier om uw personeel te trainen. Met een VR training kunt u namelijk verschillende scenario’s nabootsen om zo uw personeel te trainen op het gebied van veiligheid, hygiëne en meer.

Virtual reality is breed inzetbaar in de hospitality branche

De mogelijkheden van een 3D Virtuele Tour door uw hotel zijn bijna eindeloos. Van een basic tour waarin u enkele hotelkamers of slechts de receptie toont tot een uitgebreide 3D Virtuele Tour met vele interactieve elementen. Onze tours zijn geoptimaliseerd voor desktop tot mobiel, van iOS tot Android. De nieuwste virtual reality bril trend is optimaal geïntegreerd. Ook complete integratie met uw eigen website behoort tot de mogelijkheden. 

Traditionele hotelfotografie met meer mogelijkheden

Onze interieurfotograaf kan uw hotel of recreatiepark ook in beeld brengen door middel van traditionele hotelfotografie. Wij bieden hiervoor pakketten aan waarbij onze interieurfotograaf zowel ‘platte’ foto’s als 360 graden foto’s maakt van uw locatie. Daarbij kunnen wij ook met een drone foto- of filmopnamen maken. Hiermee heeft u in één keer een compleet pakket aan beeldmateriaal van uw hotel of recreatiepark, gemaakt in eenzelfde stijl en sfeer passend bij uw wensen.

Case 1

Choice Hotelgroep

Voor Choice hotels hebben wij ruim 180 hotels in Europa gefotografeerd. Wij hebben zowel de ‘platte’ hotelfotografie verzorgd als de 360 graden fotografie. In alle foto’s komt dezelfde sfeer terug. Dit is een mooi voorbeeld van wat virtual reality in combinatie met hotelfotografie voor de hospitality branche kan betekenen.

Website Choice Hotels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Case 2

Van der Valk

Voor de website van hotel Van der Valk Nieuwerkerk hebben wij een virtuele tour gemaakt. De virtuele tour is compleet geïntegreerd in de website van het hotel. Daarnaast is er op iedere kamerpagina een virtual tour van de betreffende kamer te bekijken.

Website Hotel Van der Valk Nieuwerkerk 

 

Case 3

Oostwegel Collection

Voor de website van hotel de Oostwegel Collection hebben wij een 4-tal virtuele tours gemaakt. De virtuele tours staan op de hotelpagina’s op de website. Het gaat om een virtuele tour van Chateau Neercanne, Winselerhof, Chateau st. Gerlach, Kruisherenhotel Maastricht.

Website Oostwegel Collection

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u ook meer klanten trekken?

Plan direct een videocall of neem contact met ons op.

Plan een videocall

Wij geven u graag vrijblijvend meer uitleg en informatie tijdens een videocall.

Ons adres

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk

 

Bel ons

+31 (0)85 0653 618

 

Stuur een e-mail

info@omnivr.nl

 

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01