Training

Effectieve trainingen in realistische VR.

Waarom is een VR-training beter dan een normale training?

Een VR-training is een innovatievere en effectievere manier van trainen, omdat mensen visuele communicatie veel beter verwerken dan geschreven informatie. 90% van wat men ervaart, wordt door het menselijk brein onthouden. Dit in tegenstelling tot 10% van wat men leest en 20% van wat men hoort. Virtual reality behoort tot die 90%. Dit maakt een training met VR uiterst effectief. De informatie wordt bij een VR-training veel beter en langer onthouden. De VR-ervaring wordt als een herinnering opgeslagen in het brein.

Een VR-training zorgt voor een realistische beleving

VR wordt de laatste jaren steeds vaker ingezet om training te geven. Wij maken 360 graden foto’s en/of video’s van de door u gewenste locatie of situatie en creëren hiermee een virtuele tour. Dit alleen is al een uitstekende visuele aanvulling voor een e-learning training. In deze virtual tour kunnen wij allerlei interactieve spots toevoegen, waarmee de tour echt tot leven komt. Op deze wijze ontstaat er een educatieve game van uw locatie die leerzaam, leuk, op maat gemaakt en ook nog eens betaalbaar is. Wij werken ook samen met Précon Learning om u een complete en erkende e-learning training met VR aan te kunnen bieden.

Een VR training is breed inzetbaar

Een training met VR biedt veel verschillende mogelijkheden. Onze VR-experiences kunnen met een VR-bril worden bekeken, waarbij u de situatie beleeft alsof u er daadwerkelijk bent. Daarnaast zijn onze virtuele tours geoptimaliseerd voor zowel desktop als mobiel. Het integreren van de virtual tour in uw online training behoort tevens tot de mogelijkheden, waarbij de virtual tour ook interactief kan samenwerken met de e-learning.

Case 1

C3 – Centrum Jongeren Communicatie Chemie

In opdracht van Goldviz

C3, Centrum Jongeren Communicatie Chemie, laat kinderen en jongeren kennismaken met chemie en life sciences, zodat ze op het voortgezet onderwijs meer bewuste keuzes maken in profiel en studie. Met deze virtual tour geven wij de jongeren een inkijkje in een papierfabriek, om hen te laten zien hoe het werk in een dergelijke fabriek eraan toegaat, om daarmee jongeren te trekken om een opleiding in deze richting te kiezen.

Klik hier en bekijk de tour

Case 2

Sakura

In opdracht van Goldviz

Sakura heeft een nieuw learning platform gelanceerd. Om dit op een leuke wijze te introduceren bij hun personeel is deze virtual tour gemaakt en naar hun personeelsleden toegestuurd samen met een VR-bril of -houder, om zo op hun eigen mobiel een VR-experience te creëren.

Klik hier en bekijk de tour

 

Wilt u ook meer klanten trekken?

Plan direct een videocall of neem contact met ons op.

Plan een videocall

Wij geven u graag vrijblijvend meer uitleg en informatie tijdens een videocall.

Ons adres

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk

 

Bel ons

+31 (0)85 0653 618

 

Stuur een e-mail

info@omnivr.nl

 

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01