Training

De uiterst realistische beleving die VR geeft, biedt unieke mogelijkheden voor effectieve trainingen.

Waarom is VR perfect voor het geven van een training?

VR is een innovatieve manier om een training effectiever te maken, want mensen verwerken visuele communicatie veel beter dan geschreven informatie. 90% van wat men ervaart, wordt door het menselijk brein onthouden. Dit in tegenstelling tot 10% van wat men leest en 20% van wat men hoort. Virtual Reality behoort tot die 90%. Dit maakt VR tot een uiterst effectief middel voor trainingen, waarbij de informatie veel beter en langer wordt onthouden. De VR ervaring wordt als een herinnering opgeslagen in het brein.

Een VR training zorgt voor een realistische beleving

De afgelopen jaren is virtual reality sterk in opkomst en steeds toegankelijker geworden. VR wordt ook steeds vaker ingezet voor het geven van een training. Door de uiterst realistische beleving die VR geeft, biedt het unieke mogelijkheden voor effectieve trainingen. Wij maken 360 graden foto’s en/of video’s van de door u gewenste locatie of situatie en creëren hiervan een virtual tour. Dit alleen is al een uitstekende visuele aanvulling voor een e-learning training. In deze virtual tour kunnen wij allerlei interactieve spots toevoegen, waarmee de tour echt tot leven komt. Op deze wijze ontstaat er een educatieve game van uw locatie die leerzaam, leuk, op maat gemaakt en ook nog eens betaalbaar is. Wij werken ook samen met Précon Learning om u een complete en erkende e-learning training aan te kunnen bieden.

Een VR training is breed inzetbaar

De mogelijkheden van een virtual tour zijn bijna eindeloos. Van een basic tour waarin vooral de ruimtes worden getoond tot heel uitgebreid waarbij wij ook 360 graden video opnamen kunnen maken en vele interactieve elementen kunnen toevoegen aan de VR experience.

Onze VR experiences kunnen met een VR bril worden bekeken, waarbij je de situatie beleeft alsof je er daadwerkelijk bent. Daarnaast zijn onze virtual tours geoptimaliseerd voor desktop tot mobiel, van iOS tot Android. Het integreren van de virtual tour in uw online training behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij de virtual tour ook interactief kan samenwerken met de e-learning.

Case 1

C3 – Centrum Jongeren Communicatie Chemie

In opdracht van Goldviz

C3, Centrum JongerenCommunicatie Chemie laat kinderen en jongeren kennismaken met chemie en life sciences, zodat ze op het voortgezet onderwijs meer bewuste keuzes maken in profiel en studie. Met deze virtual tour geven wij de jongeren een inkijkje in een papierfabriek, om hen te laten zien hoe werken in een dergelijke fabriek eraan toe gaat en daarmee jongeren te trekken om een opleiding in deze richting te kiezen. 

Klik hier en bekijk de tour

Case 2

Sakura

In opdracht van Goldviz

Sakura heeft een nieuw learning platform gelanceerd. Om dit op een leuke wijze te introduceren bij hun personeel is deze virtual tour gemaakt en naar hun personeelsleden toegestuurd samen met een VR-bril of -houder om op de eigen mobiel een VR experience te creëren. 

Klik hier en bekijk de tour

 

Meer weten over de voordelen van VR voor uw branche?

Geef hieronder uw e-mailadres op en vermeld in welke branche u werkt, wij sturen u geheel vrijblijvend informatie over de mogelijkheden voor VR in uw branche toe! Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)85 0653 618 of een e-mail te sturen naar info@omnivr.nl.

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01