360 video

Breng uw boodschap tot leven en maak indruk met een 360 graden video.

Waarom een 360 video?

Wanneer u een 360 graden video of VR-video gaat laten maken bij OMNI VR, laat u de kijker niet alleen een video bekijken, maar ook beleven! Een 360 graden video laten maken biedt uw kijkers de mogelijkheid om zich te ‘teleporteren’ naar een locatie of moment. Het is alsof zij er daadwerkelijk zijn. Dit biedt unieke mogelijkheden om uw boodschap tot leven te brengen, om een uniek moment te herbeleven of om hen zich even in een andere wereld te wanen. Kijkers raken veel meer betrokken, omdat ze het gevoel hebben deel uit te maken van de 360 graden videobeleving.

Ervaar de virtual reality beleving wanneer u een 360 video gaat laten maken

Voor bedrijven in uiteenlopende sectoren wordt virtual reality steeds toegankelijker. De mogelijkheden die bijvoorbeeld een 360 graden tour biedt, zijn eindeloos. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven besluiten om een 360 graden video of foto’s te laten maken. Ze kunnen worden ingezet voor promotiedoeleinden, of om klanten of patiënten even naar een andere wereld te transporteren. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden heeft VR-toepassingen in sectoren als:

Ook voor particulieren is het interessant om een 360 graden video of VR-video te laten maken. Zo laat u bijvoorbeeld uw evenement of bruiloft in 360 graden opnemen. Dan kunt u met een VR-bril het moment herbeleven, of iemand die er niet bij kon zijn het moment laten beleven alsof hij of zij er zelf bij was. Wij maken uw virtuele tour indien gewenst ook interactief, waardoor deze nog completer en indrukwekkender wordt. De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons bedrijf uit Reeuwijk, in de omgeving van Gouda.

Een interactieve 360 graden video laten maken voor promotie

Promoot uw locatie of product op indrukwekkende wijze door een 360 graden video of VR-video te laten maken! De kijker wordt als het ware midden in de video geplaatst en beleeft uw product of locatie pas echt. Wij kunnen in de video ook interactieve spots toevoegen, waarmee de VR-beleving echt tot leven komt. Op deze wijze ontstaat er als het ware een game van uw product of locatie. Een virtuele tour is ook een echte publiekstrekker voor beurspresentaties of bijvoorbeeld voor op de website. Het is innovatief, leuk en overtuigend!

Een andere wereld creëren door 360 graden foto’s of video’s te laten maken

Even ontsnappen aan de realiteit en uzelf in een andere wereld wanen, dat maakt VR mogelijk! Zet de VR-bril op en ineens staat u op het San Marcoplein in Venetië! Of kom tot rust aan zee op een strand in de Azoren. Maak een fietstocht door de polder of een wandeling in het bos. Of zit op de eerste rij bij een theatervoorstelling. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een virtuele tour is een hele mooie toepassing voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om deze plekken in werkelijkheid te bezoeken en die de afleiding van deze VR-experience wel kunnen gebruiken. Denk hierbij aan een VR-experience als tijdverdrijf tijdens een dialysebehandeling of voor langdurig zieken die voorlopig het ziekenhuis niet kunnen verlaten. De ontspanning en het vermaak die de VR-experience biedt, draagt ook bij aan een positief en spoedig herstel.

Beleef een evenement thuis alsof u erbij bent dankzij een Live Event

Sta vooraan bij het live concert van uw favoriete artiest of zit op de eerste rang bij een voorstelling. Wilt u de zanger van dichtbij zien of bent u juist meer geïnteresseerd in de drummer of de reactie van het publiek? De kijker ervaart het met een VR-bril alsof hij of zij er daadwerkelijk bij is en bepaalt zelf de kijkrichting. Wij kunnen opnames maken van uw evenement, maar kunnen het evenement ook livestreamen in 360 graden. Deze VR-video is te bekijken met een VR-bril, maar ook op een desktop, tablet en mobiel.

Maak uw bruiloft nóg mooier

Uw bruiloft is een uniek moment in uw leven. Hoe geweldig zou het zijn als u dit moment nog eens kunt herbeleven? Dit is mogelijk door tijdens de bruiloft foto’s en een 360 VR-video te laten maken. Zet de VR-bril op en het is alsof u weer terug bent op uw huwelijksdag. Bekijk hoe uw ouders reageren tijdens het jawoord of hoe uw vrienden moeten lachen om die ene anekdote. U kunt de video blijven bekijken en steeds weer iets anders ontdekken door eens de andere kant op te kijken. Wij kunnen uw ceremonie of de gehele huwelijksdag in 360 graden opnemen vanuit meerdere camerastandpunten.

Laat 360 graden foto’s of een interactieve video maken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die VR u biedt? Of wilt u met 360 graden foto’s en een VR-video een virtuele tour laten maken door ons bedrijf? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Vul het onderstaande contactformulier in, bel naar +31 (0)85 0653 618 of stuur een e-mail naar info@omnivr.nl.

 

Wilt u ook meer klanten trekken?

Plan direct een videocall of neem contact met ons op.

Plan een videocall

Wij geven u graag vrijblijvend meer uitleg en informatie tijdens een videocall.

Ons adres

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk

 

Bel ons

+31 (0)85 0653 618

 

Stuur een e-mail

info@omnivr.nl

 

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01