360 Video

Breng uw boodschap tot leven en maak indruk met de unieke beleving die een 360 graden video biedt. 

Waarom een 360 video?

Laat de kijkers uw video niet bekijken, maar beleven! Een 360 graden video geeft de mogelijkheid om je te ‘teleporteren’ naar een locatie of moment. Het is alsof je er daadwerkelijk bent. Dit biedt unieke mogelijkheden om uw boodschap tot leven te brengen, om een uniek moment te herbeleven of om je even in een andere wereld te wanen. Kijkers raken veel meer betrokken omdat ze het gevoel hebben deel uit te maken van de 360 graden videobeleving.  

Virtual Reality beleving

De afgelopen jaren is virtual reality sterk in opkomst en steeds toegankelijker geworden. Het meest gebruikte woord na een virtual reality experience is ‘Cool!’. Wij kunnen uw 360 graden video ook interactief maken, waarmee de VR Experience nog completer en indrukwekkender wordt.

360 Graden video’s kunnen worden ingezet voor promotiedoeleinden, maar ook om uw klanten of patiënten zich even in een andere wereld te laten wanen. Daarnaast kan ook uw evenement of bruiloft in 360 graden worden opgenomen. Waarmee de kijker met de VR bril het moment kan (her)beleven alsof hij er zelf bij is.

(Interactieve) promotievideo

Promoot uw locatie of product op indrukwekkende wijze door middel van een 360 graden video! De kijker wordt als het ware midden in de video geplaatst en kan uw product of locatie echt beleven.

Wij kunnen in de video ook interactieve spots toevoegen, waarmee de VR beleving echt tot leven komt. Op deze wijze ontstaat er als het ware een game van uw product of locatie. 

Een VR Experience is ook een echte publiekstrekker voor beurspresentaties. Innovatief, fun en overtuigend! 

Waan je in een andere wereld…

Even ontsnappen aan de realiteit en je in een andere wereld wanen… dat maakt VR mogelijk! 

Zet de VR bril op en ineens sta je op het San Marco plein in Venetië! Of kom tot rust aan zee op een strand in de Azoren. Maak een fietstocht door de polder of wandeling in het bos. Of zit front row bij een theatervoorstelling. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Dit is een hele mooie toepassing voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om deze plekken in werkelijkheid te bezoeken en die de afleiding die deze VR Experience biedt wel kunnen gebruiken. Denk hierbij aan een VR Experience als afleiding/tijdverdrijf tijdens een dialyse behandeling of voor langdurig zieken die voorlopig het ziekenhuis niet kunnen verlaten. De ontspanning en het vermaak die de VR Experience kan bieden, draagt ook bij aan een positief herstel.

Live Event

Sta vooraan bij het live concert van je favoriete artiest of zit front row bij een theatervoorstelling. Wil je de zanger van dichtbij zien of ben je juist meer geïnteresseerd in de drummer of de reactie van het publiek? De kijker ervaart het met VR bril alsof hij er daadwerkelijk is en kan zelf bepalen welke kant hij op wil kijken.

Wij kunnen opnames maken van uw evenement, maar kunnen het evenement ook live streamen in 360 graden. De 360 video is te bekijken met VR bril, maar ook op desktop, tablet en mobiel, waarbij de kijker zelf de kijkrichting kan bepalen.

Bruiloft

Uw bruiloft is een uniek moment in uw leven. Het moment dat u elkaar het ‘Ja’ woord geeft met al uw dierbaren om u heen. Hoe geweldig zou het zijn als u dit moment nog eens kunt herbeleven… met een 360 graden video is dit mogelijk! 

Zet de VR bril op en het is alsof u weer terug bent op uw huwelijksdag. Kijk hoe uw ouders reageren tijdens het ‘Ja’ woord of hoe uw vrienden moeten lachen om die anekdote. Je kan de video blijven bekijken en steeds weer iets anders ontdekken door eens de andere kant op te kijken.

Wij kunnen uw ceremonie of de gehele huwelijksdag in 360 graden opnemen vanuit meerdere camerastandpunten.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Breed inzetbaar

De mogelijkheden van een 360 video zijn bijna eindeloos. Van een basic video waarin u zich op een andere locatie waant, tot een gecompileerde promotievideo met interactieve spots.

Onze videos zijn geoptimaliseerd voor desktop tot mobiel, van iOS tot Android. De nieuwste virtual reality bril trend is optimaal geïntegreerd. Met de VR-bril beleef je de locatie en het moment alsof je er bent! 

Meer weten over de voordelen van VR voor uw branche? 

Geef hieronder uw e-mail adres op en vermeld in welke branche u werkt, wij sturen u geheel vrijblijvend informatie over  de mogelijkheden voor VR in uw branche toe!

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01