360 Video

Breng uw boodschap tot leven en maak indruk met de unieke beleving die een 360 graden video biedt. 

Waarom een 360 video?

Met een 360 tour laat u de kijker niet alleen een video bekijken, maar ook beleven! Een 360 graden video laten maken, biedt u en andere kijkers de mogelijkheid om zich te ‘teleporteren’ naar een locatie of moment. Het is alsof u er daadwerkelijk bent. Dit biedt unieke mogelijkheden om uw boodschap tot leven te brengen, om een uniek moment te herbeleven of om u even in een andere wereld te wanen. Kijkers raken veel meer betrokken, omdat ze het gevoel hebben deel uit te maken van de 360 graden videobeleving.  

De virtual reality beleving van een 360 graden tour

Voor bedrijven in uiteenlopende sectoren wordt virtual reality steeds toegankelijker. De mogelijkheden die bijvoorbeeld een 360 graden tour biedt, zijn eindeloos. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven besluiten om een 360 graden video of foto’s te laten maken. Ze kunnen worden ingezet voor promotiedoeleinden, of om klanten of patiënten even naar een andere wereld te transporteren. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden heeft VR toepassingen in sectoren als:

Ook voor particulieren is het interessant om een 360 graden video te laten maken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw evenement of bruiloft in 360 graden laten opnemen. Dan kunt u met een VR bril het moment herbeleven of iemand die er niet bij kon zijn het moment laten beleven alsof hij of zij er zelf bij was. Wij kunnen uw 360 graden tour ook interactief maken, waardoor de VR tour nog completer en indrukwekkender wordt.

Een interactieve 360 graden video laten maken voor promotie

Promoot uw locatie of product op indrukwekkende wijze door een 360 graden video of foto’s te laten maken! De kijker wordt als het ware midden in de video geplaatst en kan uw product of locatie echt beleven. Wij kunnen in de video ook interactieve spots toevoegen, waarmee de VR beleving echt tot leven komt. Op deze wijze ontstaat er als het ware een game van uw product of locatie. Een VR experience is ook een echte publiekstrekker voor beurspresentaties. Innovatief, leuk en overtuigend!

 

Door 360 graden foto’s of een video te laten maken een andere wereld creëren

Even ontsnappen aan de realiteit en uzelf in een andere wereld wanen, dat maakt VR mogelijk! Zet de VR bril op en ineens staat u op het San Marco plein in Venetië! Of kom tot rust aan zee op een strand in de Azoren. Maak een fietstocht door de polder of wandeling in het bos. Of zit op de eerste rij bij een theatervoorstelling. De mogelijkheden zijn eindeloos. VR is een hele mooie toepassing voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om deze plekken in werkelijkheid te bezoeken en die de afleiding die deze VR experience biedt wel kunnen gebruiken. Denk hierbij aan een VR experience als tijdverdrijf tijdens een dialyse behandeling of voor langdurig zieken die voorlopig het ziekenhuis niet kunnen verlaten. De ontspanning en het vermaak die de VR experience biedt, draagt ook bij aan een positief herstel.

Live Event

Sta vooraan bij het live concert van uw favoriete artiest of zit op de eerste rang bij een voorstelling. Wilt u de zanger van dichtbij zien of bent u juist meer geïnteresseerd in de drummer of de reactie van het publiek? De kijker ervaart het met VR bril alsof hij of zij er daadwerkelijk is en bepaalt zelf de kijkrichting. Wij kunnen opnames maken van uw evenement, maar kunnen het evenement ook livestreamen in 360 graden. De 360 tour is te bekijken met VR bril, maar ook op desktop, tablet en mobiel.

Bruiloft

Uw bruiloft is een uniek moment in uw leven. Het moment dat u elkaar het jawoord geeft met al uw dierbaren om u heen. Hoe geweldig zou het zijn als u dit moment nog eens kunt herbeleven? Dit is mogelijk door tijdens de bruiloft foto’s en een 360 graden video te laten maken. Zet de VR bril op en het is alsof u weer terug bent op uw huwelijksdag. Bekijk hoe uw ouders reageren tijdens het jawoord of hoe uw vrienden moeten lachen om die ene anekdote. U kunt de video blijven bekijken en steeds weer iets anders ontdekken door eens de andere kant op te kijken. Wij kunnen uw ceremonie of de gehele huwelijksdag in 360 graden opnemen vanuit meerdere camerastandpunten.

Breed inzetbaar

De mogelijkheden van een 360 video zijn bijna eindeloos. Van een basic video waarin u zich op een andere locatie waant, tot een gecompileerde promotievideo met interactieve spots.

Onze videos zijn geoptimaliseerd voor desktop tot mobiel, van iOS tot Android. De nieuwste virtual reality bril trend is optimaal geïntegreerd. Met de VR-bril beleef je de locatie en het moment alsof je er bent! 

360 graden foto’s of een interactieve video laten maken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die VR u biedt? Of wilt u met 360 graden foto’s en een video een interactieve tour laten maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Vul het onderstaande contactformulier in, bel naar +31 (0)85 0653 618 of stuur een e-mail naar info@omnivr.nl.

8 + 14 =

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01