een virtuele oplossing voor op de beurs

Breng uw boodschap tot leven en maak indruk met de unieke beleving die een 360 graden virtual tour biedt. 

✓ Transparantie in prijs en communicatie

✓ Breed inzetbaar

✓ Voorbereidend op de toekomst

Waarom zou u kiezen voor een virtuele oplossing om uw bedrijf en uw producten of diensten tijdens een beurs te presenteren? Dat leggen we u graag uit. Tijdens een beurspresentatie wilt u uw producten of diensten natuurlijk zo goed mogelijk promoten. U wilt de presentatie ook zo memorabel mogelijk maken, en dat kan met een VR-beurspresentatie, zoals een virtuele beursstand. Dat is echter niet altijd even gemakkelijk voor iedere branche. In sommige gevallen is het lastig om uw aanbod tastbaar en aantrekkelijk te maken in een presentatie. Gelukkig is er een manier om uw bedrijf op een innovatieve en aantrekkelijke manier aan te prijzen: met behulp van virtual reality. Met een VR-beurspresentatie, een virtuele beursstand of een virtuele rondleiding van OMNI VR uit Reeuwijk, in de buurt van Gouda, maakt u hetgeen dat u aanbiedt nog tastbaarder voor de kijker. Ook uw beurs verdient een goede virtuele oplossing, zoals een beursstand.

Met een virtuele oplossing wordt uw presentatie op een beurs nog effectiever

Virtual reality is echt een uitkomst voor een succesvolle virtuele beurspresentatie en een onvergetelijke beursstand. Het maakt daarbij niet uit of het doel van de presentatie is om een product of dienst te promoten of om de kijker te voorzien van meer informatie over een bepaald onderwerp. Met een VR-beurspresentatie kunt u uw toehoorders ook uitstekend entertainen. De eindeloze mogelijkheden die VR u biedt, zorgen er namelijk voor dat deze techniek breed inzetbaar is. Bent u bijvoorbeeld een projectontwikkelaar en wilt u een nog niet bestaand gebouw promoten? Geef uw kijkers dan een virtuele rondleiding door het gebouw. Hiermee laat u hen precies zien wat uw visie is en wordt het voor hen duidelijk hoe het eindresultaat eruit zal zien. Een virtuele beursstand of beurspresentatie is daarom een goede oplossing voor iedere beurs.

Op een heldere en innovatieve manier informatie overbrengen

Natuurlijk biedt een rondleiding of ander soort VR-experience ook veel mogelijkheden op andere gebieden. Zo brengt u met behulp van VR-storytelling uw informatie nog beter over. Dankzij visualisatie en interactieve elementen blijft de kennis die u verspreidt namelijk beter hangen bij de kijker. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden die VR u biedt. Wat voor VR-beurspresentatie u ook door ons wilt laten maken, dankzij de brede inzetbaarheid van deze virtuele oplossingen kunnen we zeker een eindresultaat maken dat aan al uw wensen voldoet. Hierbij zorgen we voor duidelijke communicatie, zodat alles soepel verloopt. Tevens zijn we transparant in de prijsopgave, zodat u precies weet waar u aan toe bent bij het samenstellen van uw virtuele oplossing op de beurs.

Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de vele virtuele mogelijkheden om uw VR-beurspresentatie, beursstand of andere oplossing nog effectiever te maken op de beurs? Neem dan contact met ons op voor een VR-experience op maat. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 (0)85 0653 618 of een e-mail te sturen naar info@omnivr.nl.

Meer weten over de voordelen van VR voor uw branche? 

Geef hieronder uw e-mail adres op en vermeld in welke branche u werkt, wij sturen u geheel vrijblijvend informatie over  de mogelijkheden voor VR in uw branche toe!

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01