City / Mall

Uw winkelcentrum, stad of winkelgebied in beeld. 

Waarom is een virtuele tour perfect voor een stad of winkelcentrum?

De website van een winkelcentrum moet een aantrekkelijke uitnodiging zijn voor websitebezoekers om het gebied te willen bezoeken. Het online gezicht moet niet alleen de concurrentie kunnen doorstaan met andere winkelgebieden, maar vooral ook met de webshops. Aangezien steeds meer consumenten vaker en langer online aanwezig zijn, kunt u de strijd met de webshops niet zomaar aan u voorbij laten gaan. Al heeft u de zaken nog zo goed op orde, het is toch echt een gemiste kans als uw online zichtbaarheid te wensen over laat. Door een virtuele tour op een goed doordachte manier in uw website te integreren, houdt u de aandacht van de bezoeker pas echt en hem of haar daadwerkelijk verleiden om naar uw winkelcentrum te komen.

Een online beleving

De afgelopen jaren is virtual reality sterk in opkomst gekomen en steeds toegankelijker geworden. Met een virtuele tour van uw stad, winkelcentrum en winkel, is de consument in staat om zich hierheen te “teleporteren” en krijgt hij of zij een zeer realistische indruk van wat hem of haar in het echt te wachten staat. Deze techniek wordt steeds vaker, en met succes, ingezet door de hospitality industrie. Het is niet voor niets dat websites met een virtual tour gemiddeld 5 tot 10 keer zo lang worden bekeken en de interesse om ergens heen te gaan wordt verdubbeld.

Breed inzetbaar

De mogelijkheden van een virtuele tour door uw winkelcentrum zijn bijna eindeloos: van een basic tour waarin vooral de ruimtes worden getoond tot een uitgebreide tour met vele interactieve elementen. Laat bijvoorbeeld de winkelier zijn of haar eigen winkel voorstellen met een 360 graden video opname.

Het gebruik van het internet kan tegenwoordig op vele manieren. Onze tours zijn geoptimaliseerd voor desktop en mobiel, van iOS tot Android. De nieuwste virtualrealitybril trend is optimaal geïntegreerd. Met de VR-bril beleeft u de locatie alsof u er zelf bent! Ook complete integratie met uw eigen website behoort tot de mogelijkheden.

Case 1

Winkelcentrum Miereakker

Voor de nieuwe website van winkelcentrum Miereakker in Reeuwijk hebben wij een virtuele tour gemaakt van het complete winkelcentrum en haar ondernemers. De ondernemers stellen hun winkels zelf ook voor in de tour. Deze tour is interactief geïntegreerd in de vernieuwde website. Bekijk de tour op de website van winkelcentrum Miereakker:
www.miereakker.nl

Case 2

Winkelcentrum Bloemendaal

Ook voor de website van Winkelcentrum Bloemendaal in Gouda hebben wij een virtuele tour gemaakt door het winkelcentrum. Hierbij kunt u bij alle winkels binnenstappen, waarbij u direct op de betreffende winkelpagina uitkomt. Beleef het winkelcentrum via de website van het winkelcentrum:
Website Winkelcentrum Bloemendaal

 

Wilt u ook meer klanten trekken?

Plan direct een videocall of neem contact met ons op.

Plan een videocall

Wij geven u graag vrijblijvend meer uitleg en informatie tijdens een videocall.

Ons adres

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk

 

Bel ons

+31 (0)85 0653 618

 

Stuur een e-mail

info@omnivr.nl

 

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01