City/Mall

Verleid websitebezoekers en trek hiermee meer bezoekers naar uw stad of winkelgebied door een aantrekkelijk online gezicht.

Waarom perfect voor een stad / winkelgebied?

De website van een winkelgebied moet een aantrekkelijke uitnodiging zijn voor websitebezoekers om ernaartoe te willen komen. Je online gezicht moet niet alleen de concurrentie kunnen doorstaan met andere winkelgebieden, maar vooral ook met de webshops. Aangezien steeds meer consumenten vaker en langer online aanwezig zijn kun je de strijd met de webshops niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Je kunt als winkelgebied je zaken nog zo goed op orde hebben, het is toch echt een gemiste kans als je online zichtbaarheid te wensen over laat. Als je een virtual tour op een goed doordachte manier in je site integreert, kan je de aandacht van de bezoeker echt houden en deze daadwerkelijk verleiden om naar je winkelgebied te komen. 

Online Beleving

De afgelopen jaren is virtual reality sterk in opkomst en steeds toegankelijker geworden. Met virtual tours van steden, winkelgebieden en winkels is de consument in staat om zich hierheen te “teleporteren” en krijgen ze een zeer realistische indruk wat ze in het echt kunnen verwachten. Deze techniek wordt steeds vaker, en met succes, ingezet door de hospitality industrie. Het is niet voor niets dat websites met een virtual tour gemiddeld 5 tot 10 keer zo lang worden bekeken en de interesse om ergens heen te gaan wordt verdubbeld.

Breed inzetbaar

De mogelijkheden van een virtual tour zijn bijna eindeloos. Van een basic tour waarin vooral de ruimtes worden getoond tot heel uitgebreid met vele interactieve elementen. Laat bijvoorbeeld de winkelier zijn of haar eigen winkel voorstellen met een 360 graden video opname.

Het gebruik van het internet kan tegenwoordig op vele manieren. Onze tours zijn geoptimaliseerd voor desktop tot mobiel, van iOS tot Android. De nieuwste virtual reality bril trend is optimaal geïntegreerd. Met de VR-bril beleef je de locatie alsof je er bent! Ook complete integratie met uw eigen website behoort tot de mogelijkheden.

Case 1

Winkelcentrum Miereakker

Voor de nieuwe website van winkelcentrum Miereakker in Reeuwijk hebben wij een virtual tour gemaakt van het complete winkelcentrum en haar ondernemers. De ondernemers stellen hun winkels zelf ook voor in de tour. Deze tour is interactief geïntegreerd in de vernieuwde website. Bekijk de tour werkend op de website van winkelcentrum Miereakker:
www.miereakker.nl

Case 2

Winkelcentrum Bloemendaal

Voor de website van Winkelcentrum Bloemendaal in Gouda hebben wij een complete rondleiding gemaakt door het winkelcentrum. Hierbij kunnen alle winkels worden binnen gegaan, waarbij men direct op de betreffende winkelpagina uitkomt. Beleef het winkelcentrum: 
Website Winkelcentrum Bloemendaal

 

Meer weten over de voordelen van VR voor uw branche? 

Geef hieronder uw e-mail adres op en vermeld in welke branche u werkt, wij sturen u geheel vrijblijvend informatie over  de mogelijkheden voor VR in uw branche toe!

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01