<iframe src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/omnivr.nl/demos/markthal/index.htm" style="position:absolute;margin-left: auto;margin-right: auto;top:0;left: 0;right: 0;width:100%;height:100%;"frameborder="0" allowfullscreen>
<iframe src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/omnivr.nl/demos/markthal/index.htm" style="position:absolute;margin-left: auto;margin-right: auto;top:0;left: 0;right: 0;width:100%;height:100%;"frameborder="0" allowfullscreen>

Diverse mogelijkheden voor uw bedrijf met virtual reality

Virtual reality kent vele toepassingen voor bedrijven waardoor het zeker interessant is om een virtual reality tour voor uw bedrijf te laten maken, zowel in Nederland als daarbuiten. De mogelijkheden van virtual reality zijn eindeloos. Als VR-bedrijf geloven wij erin dat het goed visualiseren van een locatie of product veel transparantie geeft en het vertrouwen van de potentiële klant vergroot. Virtual tours geven de mogelijkheid om u te ‘teleporteren’ naar een locatie en daarmee een zeer realistische indruk te krijgen van wat u in het echt kunt verwachten. Dit biedt unieke mogelijkheden om mensen te verleiden, te informeren of om een boodschap over te brengen.

“Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, een virtual tour vertelt het hele verhaal.”

Interessant voor uw bedrijf?

Hospitality

Vergroot uw boekingen door mooie beelden van uw locatie.

Lees meer

City / Mall

Uw stad of winkelgebied volledig online in beeld.

Lees meer

Health Care

Informatieve virtual tours voor uw patiënten.

Lees meer

Training

Een realistische beleving voor een effectieve training.

Lees meer

Facility

De virtual tour als visuele basis voor uw BIM.

Lees meer

Retail

Een aantrekkelijk online gezicht van uw winkel.

Lees meer

Products

Presenteer uw producten met een unieke beleving.

Lees meer

360 Video

Breng uw boodschap tot leven met een VR video .

Lees meer

De toepassingen van een virtual reality tour die u kunt laten maken in Nederland

Dankzij de vele toepassingen en mogelijkheden van virtual reality, kunnen ondernemingen in heel Nederland een virtual reality tour door ons VR-bedrijf laten maken. Wanneer u besluit om door OMNI VR uit Reeuwijk, nabij Gouda, een virtual reality experience te laten maken, zijn deze tours niet alleen breed inzetbaar in heel Nederland. Ze zijn ook nog eens gebruiksvriendelijk, interactief en heel toegankelijk. Onze tours zijn namelijk geoptimaliseerd voor zowel desktops als mobiele telefoons. Ook de nieuwste virtualrealitybril trend is optimaal geïntegreerd. Met de VR-bril beleeft u de locatie alsof u er zelf bent!

Wat is een virtual tour?

Een virtual tour is te omschrijven als een virtuele rondleiding door uw locatie, samengesteld uit een opeenvolging van 360 graden foto’s. De bezoekers krijgen met virtual reality een realistisch beeld van wat uw organisatie te bieden heeft en verblijven langer op uw website, wat resulteert in een grotere bezoek- of koopintentie. Natuurlijk is deze VR-techniek ook in te zetten voor andere toepassingen, zoals het verstrekken van informatie of het vastleggen van een evenement.

Wat kost een virtual tour?

Wij hebben met ons VR-bedrijf als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle bedrijven. Deze belofte zorgt ervoor dat wij met aantrekkelijke en transparante prijzen werken om dit doel te realiseren. U kunt al een virtual reality tour van een kleine locatie in Nederland laten maken vanaf € 350,-.

Onze Klanten

De mogelijkheden die virtual reality biedt zijn eindeloos. VR kent diverse toepassingen in het bedrijfsleven. Wij hebben als VR-bedrijf dan ook klanten uit verschillende sectoren, zoals de hospitality branche, de zorg, facilitaire dienstverlening, retail, overheid en recreatie.

Reviews

We zijn super tevreden over de omgeving en denken nu al na hoe we hem uitgebreider kunnen inzetten, bijvoorbeeld op onze career site en voor nieuwe medewerkers. Dank voor al jullie werk, ook last minute, in de avonden en in het weekend. Wordt erg gewaardeerd!

- Naomi Tronco

NN Group

Door de virtuele tour van Omni laat je direct aan je potentiële klant zien dat je helemaal van deze tijd bent. De samenwerking met Omni tours is heel fijn verlopen zij werken snel en praten in verstaanbare taal.

- Jim Koster

Jumbo

Ik heb vanaf het begin een uitermate fijn contact met hen gehad. Men luistert echt naar wat en hoe je het wilt hebben maar geven desgevraagd een open en eerlijk advies. Daarbij is geen vraag teveel! Geen wonder dus dat je dan een volledig en afgestemd resultaat krijgt!:))

- Tanja van Veen

Best Western Plus City Hotel

Ervaar onze mogelijkheden met onderstaande tour

<iframe src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/omnivr.nl/tours/voorbeeldtour/index.htm" style="position:absolute;margin-left: auto;margin-right: auto;top:0;left: 0;right: 0;width:100%;height:100%;"frameborder="0" allowfullscreen>
<iframe src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/omnivr.nl/tours/voorbeeldtour/index.htm" style="position:absolute;margin-left: auto;margin-right: auto;top:0;left: 0;right: 0;width:100%;height:100%;"frameborder="0" allowfullscreen>

Samenwerkingspartners

Voor welke toepassingen u ook een virtual reality experience wilt laten maken, u laat dit met een gerust hart aan ons VR-bedrijf en onze samenwerkingspartners uit heel Nederland over. Dankzij de succesvolle samenwerking met onze partners benutten we de vele mogelijkheden die virtual reality biedt optimaal.

Informeer naar de mogelijkheden van virtual reality 

Wilt u een virtual reality experience laten maken die aan al uw wensen voldoen en de toepassingen die VR biedt optimaal benutten? Neem dan contact met op met ons VR-bedrijf door hieronder uw e-mailadres in te vullen en te vermelden in welke branche u werkt.

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01