Hospitality

Uw locatie op indrukwekkende wijze in beeld gebracht om meer boekingen te genereren. Wij bieden hiervoor complete fotografie pakketten. 

Waarom VR perfect is voor uw hotel, recreatiepark of restaurant

De website van een hotel, recreatiepark of restaurant moet een aantrekkelijke uitnodiging zijn voor websitebezoekers om te boeken en hiervoor kunt u natuurlijk een interieurfotograaf inhuren. Aangezien steeds meer consumenten vaker en langer online aanwezig zijn en hun zoektocht vaak online starten, is het een gemiste kans als uw online zichtbaarheid te wensen over laat. Door foto’s aan uw website toe te voegen, vergroot u de online beleving al enorm, maar waarom zou u niet net dat stapje verder gaan? Met een virtuele tour wordt uw hotel, recreatiepark of restaurant op indrukwekkende wijze overzichtelijk in beeld gebracht. Wanneer u dit op een goed doordachte manier in uw site integreert, houdt u de aandacht van de bezoeker en verleidt u hem of haar om bij u te boeken. Hotelfotografie draagt daar aan bij, maar met een virtual reality tour kunt u zich op een positieve manier onderscheiden in de hospitality branche.

Huurt u een interieurfotograaf in of vergroot u de online beleving met virtual reality?

De afgelopen jaren is virtual reality sterk in opkomst en steeds toegankelijker geworden. Met een virtuele tour van uw hotel of recreatiepark krijgt de consument een zeer realistische indruk van wat ze in het echt kunnen verwachten. Virtual reality technieken worden dan ook steeds vaker met succes ingezet in de hospitality industrie. Het is niet voor niets dat websites met een virtual tour gemiddeld 5 tot 10 keer zo lang worden bekeken en de interesse om ergens heen te gaan wordt verdubbeld. Een virtuele tour door uw hotel lokt bovendien niet alleen meer mensen naar uw hotel, het biedt ook een innovatieve manier om uw personeel te trainen. Met een VR training kunt u namelijk verschillende scenario’s nabootsen om zo uw personeel te trainen op het gebied van veiligheid, hygiëne en meer.

Virtual reality is breed inzetbaar in de hospitality branche

De mogelijkheden van een virtual tour door uw hotel zijn bijna eindeloos. Van een basic tour waarin u enkele hotelkamers of slechts de receptie toont tot een uitgebreide virtual reality in hospitality met vele interactieve elementen. Onze tours zijn geoptimaliseerd voor desktop tot mobiel, van iOS tot Android. De nieuwste virtual reality bril trend is optimaal geïntegreerd. Ook complete integratie met uw eigen website behoort tot de mogelijkheden. Dit is mogelijk bij virtual reality in de hospitality branche, maar geldt ook voor sectoren zoals:

Traditionele hotelfotografie met meer mogelijkheden

Onze interieurfotograaf kan uw hotel of recreatiepark ook in beeld brengen door middel van traditionele hotelfotografie. Wij bieden hiervoor pakketten aan waarbij onze interieurfotograaf zowel ‘platte’ foto’s als 360 graden foto’s maakt van uw locatie. Daarbij kunnen wij ook met een drone foto- of filmopnamen maken. Hiermee heeft u in één keer een compleet pakket aan beeldmateriaal van uw hotel of recreatiepark, gemaakt in eenzelfde stijl en sfeer passend bij uw wensen.

Case 1

Choice Hotelgroep

Voor Choice hotels hebben wij ruim 180 hotels in Europa gefotografeerd. Wij hebben zowel de ‘platte’ hotelfotografie verzorgd als de 360 graden fotografie. In alle foto’s komt dezelfde sfeer terug. Dit is een mooi voorbeeld van wat virtual reality in combinatie met hotelfotografie voor de hospitality branche kan betekenen.

Website Choice Hotels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Case 2

Van der Valk

Voor de website van hotel Van der Valk Nieuwerkerk hebben wij een virtuele tour gemaakt. De virtuele tour is compleet geïntegreerd in de website van het hotel. Daarnaast is er op iedere kamerpagina een virtual tour van de betreffende kamer te bekijken.

Website Hotel Van der Valk Nieuwerkerk 

 

Meer weten over de voordelen van virtual reality in hospitality?

Heeft u een interieurfotograaf nodig die op unieke wijze uw hotel in beeld kan brengen? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier, dan sturen we u geheel vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die wij u bieden. Wilt u onze interieurfotograaf direct inschakelen of een virtuele tour door uw hotel laten maken? Bel dan naar +31 (0)85 0653 618 of stuur een e-mail naar info@omnivr.nl.

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01