Hospitality

Uw locatie op indrukwekkende wijze in beeld gebracht om meer boekingen te genereren. Wij bieden hiervoor complete fotografie pakketten. 

Waarom perfect voor uw hotel, recreatiepark of restaurant?

De website van een hotel, recreatiepark of restaurant moet een aantrekkelijke uitnodiging zijn voor websitebezoekers om te boeken. Aangezien steeds meer consumenten vaker en langer online aanwezig zijn en hun zoektocht vaak online starten, is het een gemiste kans als je online zichtbaarheid te wensen over laat. Met een virtual tour wordt uw hotel, recreatiepark of restaurant op indrukwekkende wijze overzichtelijk in beeld gebracht. Wanneer je dit op een goed doordachte manier in je site integreert, kan je de aandacht van de bezoeker echt houden en deze daadwerkelijk verleiden om bij u te boeken.

Online Beleving

De afgelopen jaren is virtual reality sterk in opkomst en steeds toegankelijker geworden. Met een virtual tour van uw hotel of recreatiepark is de consument in staat om zich hierheen te “teleporteren” en krijgen ze een zeer realistische indruk wat ze in het echt kunnen verwachten. Deze techniek wordt steeds vaker, en met succes, ingezet door de hospitality industrie. Het is niet voor niets dat websites met een virtual tour gemiddeld 5 tot 10 keer zo lang worden bekeken en de interesse om ergens heen te gaan wordt verdubbeld.

Breed inzetbaar

De mogelijkheden van een virtual tour zijn bijna eindeloos. Van een basic tour waarin vooral de ruimtes worden getoond tot heel uitgebreid met vele interactieve elementen.

Het gebruik van het internet kan tegenwoordig op vele manieren. Onze tours zijn geoptimaliseerd voor desktop tot mobiel, van iOS tot Android. De nieuwste virtual reality bril trend is optimaal geïntegreerd. Met de VR-bril beleef je de locatie alsof je er bent! Ook complete integratie met uw eigen website behoort tot de mogelijkheden.

Complete pakketfotografie

Wij kunnen uw hotel of recreatiepark ook in beeld brengen door middel van traditionele fotografie. Wij bieden hiervoor pakketten aan waarbij wij uw zowel ‘platte’ foto’s als 360 graden foto’s kunnen maken van uw locatie. Daarbij kunnen wij ook met een drone foto- of filmopnamen maken. Hiermee heeft u in één keer een compleet pakket aan beeldmateriaal van uw hotel of recreatiepark, gemaakt in eenzelfde stijl en sfeer passend bij uw wensen.

Case 1

Choice Hotelgroep

Voor Choice hotels hebben wij ruim 180 hotels in Europa mogen fotograferen. Wij hebben zowel de ‘platte’ fotografie voor deze hotels mogen doen als de 360 graden fotografie. Bekijk hier de foto’s van één van deze hotels. 
Website Choice Hotels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Case 2

Van der Valk

Voor de website van hotel Van der Valk Nieuwerkerk hebben wij een virtual tour mogen maken. De virtual tour is compleet geïntegreerd in de website en op iedere kamerpagina is een virtual tour van de betreffende kamer te bekijken: 
Website Hotel Van der Valk Nieuwerkerk 

 

Meer weten over de voordelen van VR voor uw branche? 

Geef hieronder uw e-mail adres op en vermeld in welke branche u werkt, wij sturen u geheel vrijblijvend informatie over  de mogelijkheden voor VR in uw branche toe!

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01