Uw eigen virtuele tour?
Het proces in 4 stappen

STAP 1 Voorbereiding

U bent geïnteresseerd in een virtuele tour voor uw locatie. Tijdens de eerste contacten bespreken wij samen met u de wensen voor de virtuele tour. Hierbij wordt de locatie geanalyseerd, worden de mogelijkheden besproken en de behoeftes en verwachtingen vastgelegd.

In een heldere offerte wordt dit compleet puntsgewijs benoemd. De ondertekening zal online digitaal plaatsvinden om vervolgens concrete afspraken te kunnen maken wanneer de opname zal plaatsvinden. Ter voorbereiding op deze afspraak zal een checklist worden toegezonden zodat u zich optimaal kan voorbereiden en de locatie er perfect bijstaat. Immers alles komt in beeld!

De informatie, logo(’s) en hyperlinks zullen wij opvragen en controleren.

STAP 2 Opname en verwerking

Om uw locatie optimaal in beeld te brengen, lopen wij voor de start van de opname de locatie met u na. Met getrainde ogen kijken wij wat de meest optimale posities zijn om de locatie goed en compleet in beeld te brengen en de tour logisch te laten werken. Hierna zullen wij in alle rust starten met de shoot en de foto’s stuk voor stuk controleren. Nadat de opname heeft plaatsgevonden zullen wij de foto’s gaan omzetten in 360 graden beelden en deze verwerken in een virtuele tour samen met de informatie, hyperlinks en logo(’s).

STAP 3 Nacontrole

Nadat alles verwerkt is in de virtuele tour zal de tour minutieus worden nagelopen door 2 medewerkers van Omni. Alle details van de fotografie, het logisch werken, alle interne en externe links en de gemaakte afspraken worden gecontroleerd. Als de virtuele tour deze kwaliteitscheck heeft doorstaan zal de tour vervolgens naar u worden verzonden.

Wij vragen u dan te controleren of de virtuele tour voldoet aan de gemaakte afspraken en aan de verwachtingen. Alle eventuele opmerkingen zullen waar mogelijk worden verwerkt en tot de definitieve versie leiden.

STAP 4 Oplevering en nazorg

De definitieve versie van de tour zullen wij uploaden naar ons hostingsplatform of het hostingsadres van uw keuze. Vervolgens helpen wij u met het integreren van de virtuele tour in uw website. Voor deze integratie bieden wij u geoptimaliseerde iframe codes. Ook kan de virtuele tour op een losse domeinnaam worden geplaatst.

Zodra alles naar wens functioneert, zal de oplevering worden afgerond en de factuur worden opgemaakt en verstuurd.