Retail

Trek meer klanten door uw winkel uniek online te presenteren.

Waarom is een Virtual Tour perfect voor een winkel?

De website van een winkel moet een aantrekkelijke uitnodiging zijn voor websitebezoekers om ernaartoe te willen komen. Het moet vertrouwen creëren en een trigger zijn om uw winkel in werkelijkheid te gaan bezoeken. Uw online gezicht moet niet alleen de concurrentie kunnen doorstaan met andere winkels, maar vooral ook met de webshops. Aangezien steeds meer consumenten vaker en langer online aanwezig zijn kun je de strijd met de webshops niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Je kunt als winkel je zaken nog zo goed op orde hebben, het is toch echt een gemiste kans als je online zichtbaarheid te wensen over laat. Als je een virtual tour op een goed doordachte manier in je site ïntegreert, kan je de aandacht van de bezoeker echt houden en deze daadwerkelijk verleiden om naar je winkel te komen.

Online Beleving

De afgelopen jaren is virtual reality sterk in opkomst en steeds toegankelijker geworden. Onze specialisatie is de integratie van de virtual tour in uw website. Waardoor uw website direct de aandacht trekt met indrukwekkende en interactieve beelden van uw winkel en de websitebezoeker wordt verleidt om uw winkel ook daadwerkelijk te bezoeken. Het is niet voor niets dat websites met een virtual tour gemiddeld 5 tot 10 keer zo lang worden bekeken en de interesse om ergens heen te gaan wordt verdubbeld. Hieraan zijn nog allerlei interactieve mogelijkheden toe te voegen. Zo kunt u uzelf en uw winkel voorstellen in de virtual tour en kunnen wij informatiepunten toevoegen om de consument met tekst, afbeeldingen, video’s of audiofragmenten nog meer uitleg te geven,

Breed inzetbaar

De mogelijkheden van een virtual tour zijn bijna eindeloos. Van een basic tour waarin vooral de ruimtes worden getoond tot heel uitgebreid met vele interactieve elementen.

Het gebruik van het internet kan tegenwoordig op vele manieren. Onze tours zijn geoptimaliseerd voor desktop tot mobiel, van iOS tot Android. De nieuwste virtual reality bril trend is optimaal geïntegreerd. Met de VR-bril beleef je de locatie alsof je er bent! Ook complete integratie met uw eigen website behoort tot de mogelijkheden.

Case 1

Dierenwinkel Brokken & Zo

Voor dierenwinkel Brokken & Zo hebben wij de volledige website gemaakt, waarin de virtual tour volledig is geintegreerd en ook samenwerkt met de website. Loop de volledige winkel door en ontdek wat deze bijzondere dierenwinkel allemaal te bieden heeft.
www.brokken-enzo.nl

Case 2

Kamera Express

Kamera Express heeft een geheel vernieuwde superstore in beeld laten brengen door ons voor op de website. Het totaal vernieuwde concept van de Kamera Express superstore met deelruimtes komt hier duidelijk naar voor. Laat Michiel je rondleiden door de vernieuwde store. 

 

Case 3

Wifimedia

Voor de website van de winkel en webshop Wifimedia hebben wij een virtual tour gemaakt van de winkel. In de winkel zijn ook de vertegenwoordigers van diverse merken aan te klikken om je meer uitleg te geven over hun producten. Daarbij zijn nog diverse andere interactieve mogelijkheden verwerkt in de virtual tour. Ontdek het zelf! 

Wilt u ook meer klanten trekken?

Plan direct een videocall of neem contact met ons op.

Plan een videocall

Wij geven u graag vrijblijvend meer uitleg en informatie tijdens een videocall.

Ons adres

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk

 

Bel ons

+31 (0)85 0653 618

 

Stuur een e-mail

info@omnivr.nl

 

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01