Laat een 3D-rondleiding door uw school maken

Bij OMNI VR uit Reeuwijk, nabij Gouda, kunt u een 3D-rondleiding door uw school laten maken. Kan de open dag van uw school niet doorgaan, maar wilt u nieuwe leerlingen en ouders wel een rondleiding geven? Met een virtuele tour en onze andere VR-toepassingen voor scholen kunnen wij uw volledige school of de hoogtepunten van uw school in beeld brengen. Nieuwe leerlingen en ouders ‘lopen’ hiermee bijna echt door de school heen, waardoor een gevoel ontstaat waarmee het vertrouwen wordt vergroot. Een 3D-rondleiding van uw school laten maken is daardoor een uitkomst in tijden dat een open dag van uw school onmogelijk is.

Een 3D-rondleiding in stijl voor uw school laten maken

Wij maken de tour door uw school volledig op maat en in uw huisstijl met vele VR-toepassingen die speciaal voor scholen ontwikkeld zijn. Denk hierbij aan het toevoegen van informatiepunten, video’s, afbeeldingen, plattegronden, een voice-over of een menu. Ook met een beperkt budget is een virtuele rondleiding door uw school mogelijk. Wij bieden bovendien niet alleen diverse VR-toepassingen voor scholen aan, maar ook voor bijvoorbeeld de zorg.

Een virtuele rondleiding door uw school is overal te bekijken

Onze VR-toepassingen voor scholen zijn online te bekijken op een desktop, tablet en mobiel en ze zijn te integreren in een website. Daarnaast zijn de virtual reality mogelijkheden ook te bekijken met een VR-bril die u in uw eigen huisstijl laat bedrukken. Deze brillen stuurt u naar de potentiële leerlingen van uw scholen om hen de mogelijkheid te bieden een virtuele rondleiding te maken door hun nieuwe school met hun eigen mobiel. Een 3D-rondleiding door uw school laten maken is dus een handige manier om nieuwe leerlingen alvast kennis te laten maken met hun nieuwe school.

Bekijk de verschillende VR-toepassingen voor scholen

Klik op de virtuele tours hieronder om voorbeeldtours te bekijken en neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een virtuele rondleiding door uw school te bespreken. Vul hiervoor ons contactformulier in, bel naar +31 (0)85 0653 618 of stuur een e-mail naar info@omnivr.nl. We bekijken dan graag samen hoe we de beste 3D-rondleiding voor uw school kunnen maken.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. U kunt ook direct contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)85 0653 618 of een e-mail te sturen naar info@omnivr.nl.