Digitale rondleiding door uw school, hét alternatief voor uw open dag

Kan de open dag van uw school niet doorgaan? Wilt u nieuwe leerlingen en ouders wel uw school laten zien en beleven? 

Met een virtuele tour kunnen wij uw volledige school of de highlights van uw school in beeld brengen. Nieuwe leerlingen en ouders kunnen hiermee echt een kijkje nemen, door de school heen ‘lopen’ en daardoor gevoel krijgen bij de school, waarmee het vertrouwen wordt vergroot. 

Wij kunnen de tour volledig op maat en in huisstijl maken met vele interactieve mogelijkheden, denk hierbij aan het toevoegen van informatiepunten, video’s, afbeeldingen, plattegronden, een voice-over of een menu. Ook met een beperkt budget is een virtuele tour mogelijk.

Onze virtuele tours zijn online te bekijken op desktop, tablet en mobiel en te integreren in een website. Daarnaast zijn de tours ook te bekijken met een VR-bril. Ook in huisstijl bedrukte VR-brillen behoren tot de mogelijkheden, deze zijn bijvoorbeeld te sturen naar jullie potentiële leerlingen om daarmee de virtuele tour te bekijken met hun eigen mobiel. 

Klik op de op de virtuele tours hieronder om voorbeeldtours te bekijken en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. U kunt ook direct contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)85 0653 618 of een e-mail te sturen naar info@omnivr.nl.