Scholen

Een compleet, visueel marketingpakket!

Bent u op zoek naar manieren om uw school te promoten? Om nieuwe leerlingen of personeel aan te trekken?
Twijfelt u wat een geschikt middel is; een fotoreportage, promotievideo of virtuele tour?

Wij bieden een compleet, visueel marketingpakket! In te zetten op uw website, social media, Google, artikelen, in digitale media en drukwerk. En dat voor een prijs die u normaal alleen al kwijt bent voor een fotoreportage of promotievideo.

De inhoud van het complete, visuele marketingpakket:

– 3D virtuele tour mét informatie
– Promotievideo
– Fotopakket
– Google tour
Nieuw! Dronebeelden (indien mogelijk op uw locatie)

De prijs van het complete, visuele marketingpakket is afhankelijk van de grootte van uw school en uw wensen, maar ligt gemiddeld tussen de €1.000,- en €2.000,-. Bij andere partijen krijgt u hiervoor alleen een fotoshoot óf promotievideo óf virtuele tour. Door onze innovatieve techniek en efficiënte werkwijze ontvangt u bij ons voor deze prijs het complete, visuele marketingpakket!

 

3D Virtuele tour mét informatie

3D Virtuele tour mét informatie

<iframe src="https://my.matterport.com/show/?m=Rexx9jXkam1&hl=1&play=1" style="position:absolute;margin-left: auto;margin-right: auto;top:0;left: 0;right: 0;width:80%;height:100%;"frameborder="0" allowfullscreen>

Met een virtuele tour door de school krijgen toekomstige leerlingen een goed en transparant beeld van de school. Nieuwe leerlingen en ouders ‘lopen’ hiermee bijna echt door de school heen, waardoor zij gevoel krijgen bij de school en het vertrouwen wordt vergroot. Daarbij kan de virtuele tour door u zelf of door ons voorzien worden van informatiepunten om de interactieve ervaring en informatievoorziening compleet te maken.

De 3D virtuele tour draagt bij aan de keuze voor een school en bij geeft de nieuwe leerlingen het gevoel dat zij de school al beter kennen, wat het minder spannend om te starten op een nieuwe school.

De virtuele tour is als link te versturen, te integreren in uw website en zelfs met VR-bril te bekijken!

 

 

 

Fotopakket

Uit de virtuele tour halen wij foto’s van goede kwaliteit. Deze kunt u gebruiken voor ander andere marketingdoeleinden, zoals op uw website, social media, voor advertenties, artikelen en drukwerk.

Promotievideo

Van de beelden uit de virtuele tour en dronebeelden maken wij een promotievideo van uw school. Deze kunt u gebruiken voor ander andere marketingdoeleinden, zoals op uw website en social media.

Google tour

Wij kunnen uw virtuele tour ook toevoegen aan uw Google account. Deze Google-tour is te bekijken bij uw account en via Google Maps / Streetview. Dit verhoogt de vindbaarheid van uw school op Google en geeft daarbij een mooi beeld van uw school aan online bezoekers die uw Google-profiel bekijken.

NIEUW! Dronebeelden

Indien het toegestaan is op uw locatie, kunnen wij ook dronebeelden maken van uw school. U ontvangt foto’s en videobeelden vanuit de lucht, ook voegen wij de dronebeelden toe aan uw promotievideo en een 360 graden foto vanuit de lucht wordt toegevoegd aan de virtuele tour van uw school.
Omdat het vliegen met een drone niet op elke locatie is toegestaan, zit dit niet standaard in het pakket, maar kunt u dit bij boeken bij het pakket voor slechts €250,- excl. btw (in plaats van €750,- die wij normaalgesproken rekenen voor dronebeelden indien u geen pakket afneemt).

Case 1

Kalsbeek College Woerden

Voor het Kalsbeek college in Woerden hebben we van de verschillende locaties een virtuele tour gemaakt. Dit is de virtuele rondleiding van de locatie Bredius. De virtuele tour wordt gebruikt om nieuwe leerlingen aan te trekken en om reeds ingeschreven nieuwe leerlingen wegwijs te maken voor zij hun eerste schooldag hebben. Zo weten ze waar de verschillende lokalen te vinden zijn en waar ze hun kluisje kunnen vinden.

 

<iframe src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/omnivr.nl/tours/scholen/kalsbeekcollege/schilderspark/index.htm" style="position:absolute;margin-left: auto;margin-right: auto;top:0;left: 0;right: 0;width:100%;height:100%;"frameborder="0" allowfullscreen>
Case 2

Jenaplan School De Zevensprong

Jenaplan School De Zevensprong in Boskoop heeft een virtuele tour door de school. Zo kunnen potentiële nieuwe ouders een digitale rondleiding krijgen voor zij de keuze maken om hun kinderen in te schrijven voor de locatie. Maar ook kinderen kunnen dit trots laten zien aan hun opa en oma. 

<iframe src="https://my.matterport.com/show/?m=YW3eT6Zz2Ma&play=1&mw=0" style="position:absolute;margin-left: auto;margin-right: auto;top:0;left: 0;right: 0;width:80%;height:100%;"frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen>
Case 3

STC Brielle

Voor het MBO college STC Brielle wij een virtuele tour gemaakt in samenwerking met de leerlingen. Wij hebben hier gebruikt gemaakt van 360 graden fotografie, 360 graden video en ‘gewone’ video’s.

 

<iframe src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/omnivr.nl/goldviz/stcbrielle/tour/omnivr/index.htm" style="position:absolute;margin-left: auto;margin-right: auto;top:0;left: 0;right: 0;width:100%;height:100%;"frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen>

Wilt u ook meer klanten trekken?

Plan direct een videocall of neem contact met ons op.

Plan een videocall

Wij geven u graag vrijblijvend meer uitleg en informatie tijdens een videocall.

Ons adres

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk

 

Bel ons

+31 (0)85 0653 618

 

Stuur een e-mail

info@omnivr.nl

 

Of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Vul hieronder uw gegevens en uw vraag of opmerking in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01