Aanmeldformulier Google Street View – Gouda

Vul hieronder uw gegevens om u aan te melden voor de Google Street View aanbieding. 

 

Google Street View aanbieding – Gouda Centrum

U bent ondernemer in Gouda en kunt gebruik maken van deze speciale Google Street View aanbieding!

Voor slechts €150,- excl. btw (eenmalig bedrag) maken wij 5 hoge kwaliteit 360 graden foto’s van uw bedrijf die wij plaatsen bij uw Google profiel, op Google Maps, Street View en Google Earth.

Hiermee verbetert uw vindbaarheid op Google en kunnen online bezoekers alvast een kijkje nemen in uw bedrijf. Dit schept vertrouwen en vergroot de interesse om uw bedrijf ook daadwerkelijk te bezoeken.

De Google tour is ook op uw eigen website te plaatsen, u ontvangt hiervoor een link van ons.

De opname vindt plaats op donderdag 5 of 19 oktober 2023.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen 

 

Waarom een Google tour?

Om meer klanten naar uw locatie toe te trekken en daardoor meer omzet te genereren.

Met een virtuele tour kunnen online bezoekers 24/7 uw bedrijf bekijken, dit schept vertrouwen, vergroot de betrokkenheid en verhoogt de interesse.

Daarbij verbetert een Google Street View tour uw vindbaarheid op Google en heeft het een positieve invloed op de Google Ranking (SEO).

Effectieve marketingtool

Een virtuele tour is een krachtige marketingtool die naast Google kan worden gedeeld op je website, sociale media en andere online kanalen.

Het trekt aandacht en zal leiden tot een hogere conversie van online bezoekers naar klanten.

google street view effectieve marketing

Voordelen

– Meer klanten aantrekken
– Google SEO verbeteren
– Zichtbaarheid op Google vergroten
– Vertrouwen en interesse in uw bedrijf vergroten
– Concurrentievoordeel
– Waar voor je geld

Waar voor je geld

Wij werken met gespecialiseerde apparatuur, waarmee het proces tot het maken van de tour veel verder geautomatiseerd is. Doordat deze methode veel handmatig werk wegneemt, kunnen wij deze tours voor een zeer scherpe prijs aanbieden.

Wij onderscheiden ons door veel meer 360 foto’s te maken dan andere fotografen, voor een lagere prijs én de foto’s zijn ook nog eens van hoge kwaliteit.

Deze eenmalige investering levert blijvende aandacht op, doordat deze foto’s tot in lengte van dagen (of zolang u wenst) op Google bekeken kunnen worden. Anders dan bijvoorbeeld een advertentie die slechts van korte duur is.

Premium tour

U kunt uw Google tour gratis op uw website plaatsen.

Het is echter ook mogelijk om een Premium variant van uw virtuele tour op uw website te plaatsen.

Deze is nog gebruiksvriendelijker, heeft een menu en een 3D model. Daarnaast is het mogelijk om zelf informatiepunten toe te voegen aan deze Premium tour.

De meerprijs hiervan bedraagt voor ‘kleine’ locaties €100,- excl. btw per jaar aan webhosting.

Bekijk onze ‘Veelgestelde vragen’ voor uitleg en tarieven.

“De prospect krijgt letterlijk een inkijk in de club. Zo is het eerste fysieke bezoek aan de club al vertrouwder. Dit versterkt de aankoopintentie en daardoor is het voor medewerkers in de club makkelijker om leads in beweging te krijgen.”

Club Den Edel - Richard van Riel

De tour van deze lokale sportschool wordt gemiddeld 2.500 keer per maand bekeken op Google

We zijn zeker heel tevreden en we hebben een mooie tool om onze potentiële boekers te laten zien.

ECC Leiden - Carine van Baars

De tour van dit Event & Convention Center wordt gemiddeld 8.500 keer per maand bekeken op Google

FAQ – Veelgestelde vragen

Hoe kan het dat jullie dit aanbieden voor zo'n laag bedrag?

Wij werken met gespecialiseerde apparatuur, waarmee het proces tot het maken van de tour veel verder geautomatiseerd is. Doordat deze methode veel handmatig werk wegneemt, kunnen wij deze tours voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Daarbij zijn de foto’s van hoge kwaliteit.

Daarnaast is deze aanbieding erop gebaseerd dat wij de opname van minimaal 10 ondernemers combineren op één dag. 

Door deze combinatie kunnen wij u deze zeer scherpe aanbieding doen.

Staat de tour permanent op Google voor een eenmalig bedrag?

De tour staat voor altijd (of zolang u wenst) op Google en hiervoor betaalt u een eenmalig bedrag, dus geen jaarlijks terugkerende kosten. 
Ook kan de Google tour op uw website worden geplaatst, hiervoor ontvangt u een link van ons.

Opname, planning en voorbereiding

Wanneer vindt de opname plaats?
De opname zal plaatsvinden op de vooraf geselecteerde datum, waarover u bericht heeft ontvangen. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, sturen wij u een definitieve planning met een tijdvak waarbinnen u ons kunt verwachten. Deze mail ontvangt u uiterlijk 2 dagen voor de opnamedatum.

Hoelang zijn jullie bezig met de opnamen?
Wij verwachten maximaal een half uur bezig te zijn met het maken van de 360 graden foto’s in uw bedrijf.

Kan mijn bedrijf open blijven tijdens de opname?
Uw bedrijf kan gewoon open blijven en wij proberen zoveel mogelijk om uw klanten heen te werken. Eventuele klanten die in beeld komen zullen wij onherkenbaar maken ten behoeve van de privacy wetgeving.

Wat verwachten jullie van mij?
Als u ervoor zorgt dat uw locatie netjes en opgeruimd is tijdens de opnamedag, zorgen wij voor de rest. U mag bij de opname aanwezig zijn, maar wij kunnen ook zelfstandig aan de slag. Na de opname zorgen wij voor de verdere verwerking van de beelden en plaatsing van de tour bij uw Google bedrijfsprofiel, op Google Maps, Google Street View en Google Earth. Wanneer de tour volledig werkend op Google staat, ontvangt u van ons een mail met de link naar de tour.

Kwaliteit, kosten en betaling

Zijn de 360 foto’s van een goede kwaliteit?
De foto’s worden genomen met een 134 megapixel camera met 5 belichtingsstanden (HDR) en zijn daarmee van hoge kwaliteit.
Wij gebruiken hiervoor gespecialiseerde, kostbare apparatuur.

Wat kost een Google Street View tour?
Wij hebben voor u als Goudse ondernemer een speciale aanbieding. Voor slechts €150,- excl. btw komen wij 5 hoge kwaliteit 360 graden foto’s bij u maken, die wij voor u op Google plaatsen. De opname zal bij voldoende aanmeldingen plaatsvinden op de geselecteerde datum. 

Indien gewenst kunnen wij ook meer foto’s bij u komen maken, informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Zijn er jaarlijkse kosten verbonden aan een Google Street View tour?
Nee, de Google Street View tour is een eenmalige investering zonder jaarlijkse kosten. 

Wanneer moet ik betalen?
Zodra de tour volledig werkend op Google staat, ontvangt u van ons een mail met daarin de factuur en de link naar de tour. Wij verzoeken u de factuur binnen 14 dagen te voldoen. Indien de betaling later plaatsvindt en wij hiervoor een herinnering moeten sturen, brengen wij hiervoor €15,- excl. btw administratiekosten in rekening.

Kan ik ook meer dan 5 360 graden foto's krijgen?

Dit is zeker mogelijk, tegen een kleine meerprijs kunnen wij ook zeer grote locaties met een veel groter aantal foto’s in beeld brengen.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken, dan kunnen wij het meerprijs tarief voor u berekenen.

Voordelen

Waarom een Google Street View tour?
Om meer klanten naar uw locatie toe te trekken en daardoor meer omzet te genereren. Met een virtuele tour kunnen online bezoeker 24/7 uw bedrijf bekijken, dit schept vertrouwen en verhoogt de interesse. Daarbij verbetert een Google Street View tour uw vindbaarheid op Google en heeft het een positieve invloed op de Google Ranking (SEO).

Komen de mensen dan nog wel naar mijn locatie als ze alles al gezien hebben?
Het tegendeel is waar! Zo blijkt uit Google onderzoeken. Doordat de online bezoeker uw locatie echt kan ontdekken, schept dit vertrouwen en verhoogt dit de interesse. 41% Van de zoekopdrachten op Google Maps resulteren in een bezoek aan de locatie, daarbij trekt een bedrijf met een virtuele tour twee keer zoveel aandacht.

Kom ik hoger in Google met een virtuele tour?
Een virtuele tour heeft zeker een positieve invloed op uw Google ranking. Een goede content van uw Google bedrijfsprofiel wordt in het Google algoritme hoger gewaardeerd en een virtuele tour op Google draagt dus bij om te stijgen in de ranking van Google (SEO). Daarbij is de virtuele tour te bekijken via Google Maps, Street View en Google Earth, waarbij een virtuele tour extra veel aandacht trekt, ook hiermee vergroot u uw vindbaarheid.

Tour op Google en website

Waar komt de tour te staan?
Wij plaatsen de tour bij uw Google bedrijfsprofiel, op Google Maps, Google Street View en Google Earth. 

Hoe zit het met de privacy?
Wij kunnen de gezichten van mensen en kentekens van auto’s onherkenbaar maken, zodat wordt voldaan aan de privacywetgeving.

Kan de tour ook op mijn website?
De Google Street View tour is zeker ook te embedden in uw website, zonder meerprijs. Bij de oplevering van de tour ontvangt u hiervoor een link met iframecode en uitleg.

Het is ook mogelijk om voor uw website de tour uit te breiden naar een Premium tour variant. 

Premium tour en voorbeelden

Wat is een Premium tour?
Bekijk het verschil tussen een Google tour en een Premium tour.

Google zal de virtuele tour altijd omzetten naar de Google standaarden en deze standaard Google tour kunt u ook gratis embedden in uw website.

Het is echter ook mogelijk om een Premium variant van uw virtuele tour op uw website te plaatsen. Deze is nog gebruiksvriendelijker, heeft een menu en een 3D model. Daarnaast is het mogelijk om zelf informatiepunten toe te voegen aan deze Premium tour.

Wat zijn de kosten van een Premium tour?
Voor deze Premium tour geldt een meerprijs vanaf €100,- excl. btw per jaar voor webhosting.
Voor de Small locaties (dit zijn ook alle locaties met 5 foto’s) is dit €100,- per jaar, voor de Medium locaties €125,- per jaar, voor de Large locaties €150,- per jaar en voor de XL locaties €175,- excl. btw per jaar voor webhosting van deze Premium tour. U betaalt voor de Premium tour dus alleen de jaarlijkse webhosting extra als meerprijs op de Google tour.

Indien u toegang wilt om zelf informatiepunten toe te voegen betaalt u €100,- excl. btw voor twee maanden toegang tot de achtergrond van uw virtuele tour. Of voor blijvende toegang tot de achtergrond betaalt u jaarlijks €175,- excl. btw (naast de webhosting).

Moet ik vooraf kiezen voor een Premium tour?
Nee dit hoeft niet, u mag ook achteraf beslissen of u de Google tour wilt uitbreiden met een Premium tour. Wij kunnen u het voorbeeld van uw Premium tour toesturen en aan de hand daarvan kunt u beslissen.

Over Omni VR

Waarom kiezen voor Omni VR?
Wij hebben een passie voor het mooi in beeld brengen van locaties en meedenken in mogelijkheden en oplossingen. Wij onderscheiden ons door voor een lage prijs een hoog resultaat te behalen voor onze klanten. Dit doen wij door te blijven innoveren en onze workflow continu te optimaliseren met de nieuwste apparatuur en technieken.

Ons Team
Ons kernteam bestaat uit Hans, Simone, Catharina en Lars, daarnaast hebben wij een flexibele schil van professionele fotografen die in drukke tijden bijspringen.

Wie gingen u voor?
Omni VR bestaat sinds 2016 en wij hebben inmiddels een lange en mooie lijst aan tevreden klanten. 

Ons grootste project tot nu toe was het fotograferen van 200 Choice Hotels in Europa in een half jaar tijd. 

Ons mooiste project was het maken van een VR Experience om kinderen in het Groene Hart Ziekenhuis voor te breiden op hun operatie. 

Een greep uit ons klantenbestand: Nationale Nederlanden, Best Western, ProRail, Fokker Services, Abbott, Optisport, VHC ActiFood, Albert Heijn en daarnaast vele andere prachtige bedrijven.

Onze contactgegevens
Telefoonnummer:      +31 (0)85 0653 618 (bij geen gehoor, laat een voicemail achter, wij bellen u z.s.m. terug)
E-mailadres:                info@omnivr.nl

Website:                        www.omnivr.nl
Adres:                            Einsteinstraat 88, 2811 EP Reeuwijk, Nederland

Heeft u nog vragen?

Ons adres

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk

 

Bel ons

+31 (0)85 0653 618

 

Stuur een e-mail

info@omnivr.nl

 

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01