"Beter vindbaar én verdubbel de interesse van je online bezoekers met een Google tour!"

Blijvend meer bezoekers via Google, voor een eenmalig bedrag 
Geef vertrouwen, verlaag de drempel en verdubbel de interesse
Resultaat:
Meer leads die lid worden

Nieuwjaarsaanbieding – Anytime Fitness

Speciaal voor alle Anytime Fitness sportscholen hebben wij nu een unieke aanbieding om het jaar goed mee te starten!

Voor slechts 399 euro excl. btw (eenmalig bedrag) maken wij een complete, zeer uitgebreide virtuele tour van uw sportschool inclusief alle faciliteiten. Voor sportscholen groter dan 1.000m2 geldt een toeslag van 100 euro en boven de 2.000m2 nogmaals 100 euro.

Wij plaatsen de tour bij uw Google profiel, op Google Maps, Street View en Google Earth.

Dit is ruim 60% goedkoper dan andere aanbieders en nu speciaal voor Anytime Fitness sportscholen!

Hiermee verbetert uw vindbaarheid op Google en kunnen online bezoekers alvast een kijkje nemen in uw sportschool. Dit schept vertrouwen en vergroot de interesse om uw sportschool ook daadwerkelijk te bezoeken.

De Google tour is ook op uw eigen website te plaatsen of u kunt hiervoor upgraden naar een Premium tour.
De eerste 10 aanmeldingen ontvangen de upgrade naar een Premium tour een jaar lang gratis.

Deze aanbieding is exclusief voor Anytime Fitness sportscholen en geldt tot 13 januari 2024. De opname kan al op korte termijn of ergens kwartaal 1 van 2024 plaatsvinden, ook buiten reguliere tijden en in het weekend.

 

 

Actieprijs 399 euro geldig bij aanmelding t/m 13-01-2024

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Aanmeldformulier Nieuwjaarsaanbieding – Anytime Fitness

Vul hieronder uw gegevens om u aan te melden voor de Google Street View aanbieding. 
Wij zullen contact met u opnemen om een opnamedatum te plannen.

“De prospect krijgt letterlijk een inkijk in de club. Zo is het eerste fysieke bezoek aan de club al vertrouwder. Dit versterkt de aankoopintentie en daardoor is het voor medewerkers in de club makkelijker om leads in beweging te krijgen.”

Club Den Edel - Richard van Riel

De tour van deze lokale sportschool wordt gemiddeld 3.300 keer per maand bekeken op Google

Onze nieuwe bezoekers vinden het heel prettig om alvast de virtuele tour te bekijken om te zien waar ze terecht komen. Het verlaagt de drempel en geeft mensen het gevoel de locatie al een beetje te kennen.

Optisport - Bianca Hartman

De tour van deze Optisport Mijdrecht wordt gemiddeld 8.500 keer per maand bekeken op Google

Resultaten bij Club Den Edel

Club Den Edel wilde meer nieuwe leden aantrekken en heeft daarvoor zowel een Google Street View tour als een Premium tour in gebruik.

+ De Google Street View tour heeft gemiddeld 3.300 views per maand
+ De Premium tour op de website wordt gemiddeld ruim 1.000 keer per maand gebruikt
+ Online bezoekers vragen vaker een proefperiode aan
+ Het eerste fysieke bezoek aan de club voelt al vertrouwder
+ De aankoopintentie wordt versterkt en medewerkers halen makkelijker leads binnen

Daarbij verbetert een Google Street View tour de vindbaarheid op Google en heeft het een positieve invloed op de Google Ranking (SEO).

Over ons

Omni VR is opgericht door Hans en Simone, broer en zus en specialisten op het gebied van virtuele tours.
Al sinds 2016 maken wij met ons team virtuele tours voor een groot aantal bedrijven. Onze foto’s zijn dan ook al miljoenen keren bekeken!

Ons doel is om het krachtige marketingmiddel dat een virtuele tour is, bereikbaar te maken voor alle ondernemers en om de consument een compleet en overtuigend beeld te geven van uw bedrijf. Dit om extra klanten naar uw bedrijf te trekken.

Waar voor je geld

Wij onderscheiden ons door veel meer 360 foto’s te maken dan andere fotografen, voor een lagere prijs én de foto’s zijn ook nog eens van hoge kwaliteit.

Wij werken met gespecialiseerde apparatuur, waarmee het proces tot het maken van de tour veel verder geautomatiseerd is. Doordat deze methode veel handmatig werk wegneemt, kunnen wij deze tours voor een zeer scherpe prijs aanbieden.

Deze eenmalige investering levert blijvende aandacht op, doordat deze foto’s tot in lengte van dagen (of zolang u wenst) op Google bekeken kunnen worden. Anders dan bijvoorbeeld een advertentie die slechts van korte duur is.

Premium tour

U kunt uw Google tour gratis op uw website plaatsen.

Het is echter ook mogelijk om een Premium variant van uw virtuele tour op uw website te plaatsen.

Deze is nog gebruiksvriendelijker, heeft een menu en een 3D model. Daarnaast is het mogelijk om zelf informatiepunten toe te voegen aan deze Premium tour.

De meerprijs hiervan bedraagt 125 euro excl. btw per jaar aan webhosting. Deze beslissing hoeft u nu nog niet te maken. Achteraf sturen wij u zowel de Google tour als de Premium tour toe en kunt u beslissen of u de Premium tour erbij wil of niet. Daarbij is de Premium tour per jaar opzegbaar en dus ook eens voor een jaartje uit te proberen.

Tip: de eerste 10 aanmelders ontvangen de Premium tour een jaar lang gratis!

FAQ – Veelgestelde vragen

Hoe kan het dat jullie dit aanbieden voor zo'n laag bedrag?

Wij werken met gespecialiseerde apparatuur, waarmee het proces tot het maken van de tour veel verder geautomatiseerd is. Doordat deze methode veel handmatig werk wegneemt, kunnen wij deze tours voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Daarbij zijn de foto’s van hoge kwaliteit.

Daarbij willen wij het jaar graag samen met jullie goed beginnen, door zoveel mogelijk Anytime Fitness sportscholen blij te maken met een virtuele tour en daar voor ons ook bruikbare statistieken uit op te bouwen. Vandaar deze belachelijk goede deal!

Staat de tour permanent op Google voor een eenmalig bedrag?

De tour staat voor altijd (of zolang u wenst) op Google en hiervoor betaalt u een eenmalig bedrag, dus geen jaarlijks terugkerende kosten. Wel heeft u hiervan blijven profijt, van beter gevonden worden op Google en de tour die de interesse van uw online bezoekers verhoogd.

Ook kan de Google tour op uw website worden geplaatst, hiervoor ontvangt u een link van ons en dit kost niets extra.

Opname, planning en voorbereiding

Wanneer vindt de opname plaats?
In overleg met u zullen wij de datum voor de opname plannen. Dit kan ook buiten reguliere tijden en in het weekend. Het handigste is de opnamen te plannen op een moment dat het rustig is in de sportschool en alle gewenste ruimtes beschikbaar zijn.

Hoelang zijn jullie bezig met de opnamen?
Dit hangt af van de grootte van uw sportschool en het aantal faciliteiten die wij in beeld mogen brengen. Ga gemiddeld uit van 1 dagdeel. Voorafgaand aan de opname zullen wij u een aantal vragen stellen om een beter beeld te krijgen van uw sportschool en kunnen wij u een indicatie geven van de opnametijd.

Kan mijn sportschool open blijven tijdens de opname?
Uw sportschool kan gewoon open blijven en wij proberen zoveel mogelijk om uw klanten heen te werken. Eventuele klanten die in beeld komen zullen wij onherkenbaar maken ten behoeve van de privacy wetgeving. Wellicht is het ook mogelijk de opnamen (deels) buiten openingstijden te plannen.

Wat verwachten jullie van mij?
Als u ervoor zorgt dat uw locatie netjes en opgeruimd is tijdens de opnamedag, zorgen wij voor de rest. U mag bij de opname aanwezig zijn, maar wij kunnen ook zelfstandig aan de slag. Na de opname zorgen wij voor de verdere verwerking van de beelden en plaatsing van de tour bij uw Google bedrijfsprofiel, op Google Maps, Google Street View en Google Earth. Wanneer de tour volledig werkend op Google staat, ontvangt u van ons een mail met de link naar de tour.

Kwaliteit, kosten en betaling

Zijn de 360 foto’s van een goede kwaliteit?
De foto’s worden genomen met een 134 megapixel camera met 5 belichtingsstanden (HDR) en zijn daarmee van hoge kwaliteit.
Wij gebruiken hiervoor gespecialiseerde, kostbare apparatuur.

Wat kost een Google Street View tour?
Wij hebben voor u als Anytime Fitness sportschool een speciale nieuwjaarsaanbieding. Voor slechts €399,- excl. btw brengen wij uw complete sportschool inclusief alle faciliteiten in beeld met hoge kwaliteit 360 graden foto’s, die wij voor u op Google plaatsen. 
Voor sportscholen groter dan 1.000m2 geldt een toeslag van 100 euro excl. btw en boven de 2.000m2 nogmaals 100 euro.

Zijn er jaarlijkse kosten verbonden aan een Google Street View tour?
Nee, de Google Street View tour is een eenmalige investering zonder jaarlijkse kosten. 

Wanneer moet ik betalen?
Zodra de tour volledig werkend op Google staat, ontvangt u van ons een mail met daarin de factuur en de link naar de tour. Wij verzoeken u de factuur binnen 14 dagen te voldoen. 

Voordelen

Waarom een Google Street View tour?
Om meer klanten naar uw locatie toe te trekken en daardoor meer omzet te genereren. Met een virtuele tour kunnen online bezoeker 24/7 uw sportschool bekijken, dit schept vertrouwen en verhoogt de interesse. Daarbij verbetert een Google Street View tour uw vindbaarheid op Google en heeft het een positieve invloed op de Google Ranking (SEO).

Komen de mensen dan nog wel naar mijn locatie als ze alles al gezien hebben?
Het tegendeel is waar! Zo blijkt uit Google onderzoeken. Doordat de online bezoeker uw locatie echt kan ontdekken, schept dit vertrouwen en verhoogt dit de interesse. 41% Van de zoekopdrachten op Google Maps resulteren in een bezoek aan de locatie, daarbij trekt een bedrijf met een virtuele tour twee keer zoveel aandacht.

Kom ik hoger in Google met een virtuele tour?
Een virtuele tour heeft zeker een positieve invloed op uw Google ranking. Een goede content van uw Google bedrijfsprofiel wordt in het Google algoritme hoger gewaardeerd en een virtuele tour op Google draagt dus bij om te stijgen in de ranking van Google (SEO). Daarbij is de virtuele tour te bekijken via Google Maps, Street View en Google Earth, waarbij een virtuele tour extra veel aandacht trekt, ook hiermee vergroot u uw vindbaarheid.

Tour op Google en website

Waar komt de tour te staan?
Wij plaatsen de tour bij uw Google bedrijfsprofiel, op Google Maps, Google Street View en Google Earth. 

Hoe zit het met de privacy?
Wij kunnen de gezichten van mensen en kentekens van auto’s onherkenbaar maken, zodat wordt voldaan aan de privacywetgeving.

Kan de tour ook op mijn website?
De Google Street View tour is zeker ook te embedden in uw website, zonder meerprijs. Bij de oplevering van de tour ontvangt u hiervoor een link met iframecode en uitleg.

Het is ook mogelijk om voor uw website de tour uit te breiden naar een Premium tour variant. 

Premium tour en voorbeelden

Wat is een Premium tour?
Google zal de virtuele tour altijd omzetten naar de Google standaarden en deze standaard Google tour kunt u ook gratis embedden in uw website.

Het is echter ook mogelijk om een Premium variant van uw virtuele tour op uw website te plaatsen. Deze is nog gebruiksvriendelijker, heeft een menu en een 3D model. Daarnaast is het mogelijk om zelf informatiepunten toe te voegen aan deze Premium tour.

Bekijk hier een Premium tour.

Wat zijn de kosten van een Premium tour?
Voor deze Premium tour geldt een meerprijs van 125 euro excl. btw per jaar voor webhosting. U betaalt voor de Premium tour dus alleen de jaarlijkse webhosting extra als meerprijs op de Google tour. Daarvoor krijgt u, indien gewenst, ook 2 weken toegang om zelf informatiepunten toe te voegen. 

Moet ik vooraf kiezen voor een Premium tour?
Nee dit hoeft niet, u mag ook achteraf beslissen of u de Google tour wilt uitbreiden met een Premium tour. Wij kunnen u het voorbeeld van uw Premium tour toesturen en aan de hand daarvan kunt u beslissen.

Over Omni VR

Waarom kiezen voor Omni VR?
Wij hebben een passie voor het mooi in beeld brengen van locaties en meedenken in mogelijkheden en oplossingen. Wij onderscheiden ons door voor een lage prijs een hoog resultaat te behalen voor onze klanten. Dit doen wij door te blijven innoveren en onze workflow continu te optimaliseren met de nieuwste apparatuur en technieken.

Ons Team
Ons kernteam bestaat uit Hans, Simone, Catharina, Sude en Lars, daarnaast hebben wij een flexibele schil van professionele fotografen die in drukke tijden bijspringen.

Wie gingen u voor?
Omni VR bestaat sinds 2016 en wij hebben inmiddels een lange en mooie lijst aan tevreden klanten. 

Ons grootste project tot nu toe was het fotograferen van 200 Choice Hotels in Europa in een half jaar tijd. 

Ons mooiste project was het maken van een VR Experience om kinderen in het Groene Hart Ziekenhuis voor te breiden op hun operatie. 

Een greep uit ons klantenbestand: Nationale Nederlanden, Best Western, ProRail, Fokker Services, Abbott, Optisport, VHC ActiFood, Albert Heijn en daarnaast vele andere prachtige bedrijven.

Onze contactgegevens
Telefoonnummer:      +31 (0)85 0653 618 (bij geen gehoor, laat een voicemail achter, wij bellen u z.s.m. terug)
E-mailadres:                info@omnivr.nl

Website:                        www.omnivr.nl
Adres:                            Einsteinstraat 88, 2811 EP Reeuwijk, Nederland

5 Redenen waarom een Google tour een Must-have is

+    Vergroot uw online vindbaarheid

+    Verdubbel de interesse van online bezoekers

 

+    Verstrek uw concurrentiepositie

+    Stijging van het aantal lidmaatschappen

+    Eenmalige, kleine investering, doorlopende  resultaten

Heeft u nog vragen?

Ons adres

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk

 

Bel ons

+31 (0)85 0653 618

 

Stuur een e-mail

info@omnivr.nl

 

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01