Trek meer klanten aan

Met onze uitstekende Google Street View-tours!

Verbeter uw vindbaarheid op Google en overtuig potentiële klanten
met een virtuele wandeling door uw locatie.

Uitermate geschikt voor hotels, sportscholen, evenementenlocaties en showrooms.
Wij rekenen niet per 360 foto, maar brengen uw locatie volledig in beeld met een groot aantal foto’s.

Veelal is de investering met één extra klant al terug verdiend!
Ontdek vandaag nog hoe onze tours uw zakelijk succes kunnen vergroten.

 

Waarom een Google tour?

Om meer klanten naar uw locatie toe te trekken en daardoor meer omzet te genereren.

Met een virtuele tour kunnen online bezoekers 24/7 uw bedrijf bekijken, dit schept vertrouwen, vergroot de betrokkenheid en verhoogt de interesse.

Daarbij verbetert een Google Street View tour uw vindbaarheid op Google en heeft het een positieve invloed op de Google Ranking (SEO).

Effectieve marketingtool

Een virtuele tour is een krachtige marketingtool die naast Google kan worden gedeeld op je website, sociale media en andere online kanalen.

Het trekt aandacht en zal leiden tot een hogere conversie van online bezoekers naar klanten.

google street view effectieve marketing

Voordelen

– Meer klanten aantrekken
– Google SEO verbeteren
– Zichtbaarheid op Google vergroten
– Vertrouwen en interesse in uw bedrijf vergroten
– Concurrentievoordeel
– Waar voor je geld

Waar voor je geld

Wij werken met gespecialiseerde apparatuur, waarmee het proces tot het maken van de tour veel verder geautomatiseerd is. Doordat deze methode veel handmatig werk wegneemt, kunnen wij deze tours voor een zeer scherpe prijs aanbieden al vanaf €299,-.

Wij onderscheiden ons door veel meer 360 foto’s te maken dan andere fotografen, voor een lagere prijs én de foto’s zijn ook nog eens van hoge kwaliteit.

Veelal is deze investering met één extra klant al terug verdiend!

Premium tour

U kunt uw Google tour gratis op uw website plaatsen.

Het is echter ook mogelijk om een Premium variant van uw virtuele tour op uw website te plaatsen.

Deze is nog gebruiksvriendelijker, heeft een menu en een 3D model. Daarnaast is het mogelijk om zelf informatiepunten toe te voegen aan deze Premium tour.

Bekijk onze ‘Veelgestelde vragen’ voor uitleg en tarieven.

“De prospect krijgt letterlijk een inkijk in de club. Zo is het eerste fysieke bezoek aan de club al vertrouwder. Dit versterkt de aankoopintentie en daardoor is het voor medewerkers in de club makkelijker om leads in beweging te krijgen.”

Club Den Edel - Richard van Riel

De tour van deze lokale sportschool wordt gemiddeld 2.500 keer per maand bekeken op Google

We zijn zeker heel tevreden en we hebben een mooie tool om onze potentiële boekers te laten zien.

ECC Leiden - Carine van Baars

De tour van dit Event & Convention Center wordt gemiddeld 8.500 keer per maand bekeken op Google

FAQ – Veelgestelde vragen

10x Zoveel 360 foto’s voor een lager bedrag, hoe kan dit?

Wij werken met gespecialiseerde apparatuur, waarmee het proces tot het maken van de tour veel verder geautomatiseerd is. Doordat deze methode veel handmatig werk wegneemt, kunnen wij deze tours voor een zeer scherpe prijs aanbieden.

Wij onderscheiden ons van andere fotografen doorat wij veel meer foto’s maken van uw locatie voor eenzelfde of zelfs lagere prijs.
Daarbij zijn de foto’s ook nog eens van een hoge kwaliteit.

Voordelen

Waarom een Google Street View tour?
Om meer klanten naar uw locatie toe te trekken en daardoor meer omzet te genereren. Met een virtuele tour kunnen online bezoeker 24/7 uw bedrijf bekijken, dit schept vertrouwen en verhoogt de interesse. Daarbij verbetert een Google Street View tour uw vindbaarheid op Google en heeft het een positieve invloed op de Google Ranking (SEO).

Wat is het voordeel van meer 360 foto’s?
Voor een grote locatie zijn 20 foto’s veel te weinig, je kan dan vaak alleen de foto’s los bekijken, maar niet door een locatie heen ‘lopen’. Met onze virtuele tour kan de online bezoeker uw locatie volledig doorlopen, alsof ze er zelf zijn. Vanuit de online bezoeker is dit zeer gewenst.

Komen de mensen dan nog wel naar mijn locatie als ze alles al gezien hebben?
Het tegendeel is waar! Zo blijkt uit Google onderzoeken. Doordat de online bezoeker uw locatie echt kan ontdekken, schept dit vertrouwen en verhoogt dit de interesse. 41% Van de zoekopdrachten op Google Maps resulteren in een bezoek aan de locatie, daarbij trekt een bedrijf met een virtuele tour twee keer zoveel aandacht.

Kom ik hoger in Google met een virtuele tour?
Een virtuele tour heeft zeker een positieve invloed op uw Google ranking. Een goede content van uw Google bedrijfsprofiel wordt in het Google algoritme hoger gewaardeerd en een virtuele tour op Google draagt dus bij om te stijgen in de ranking van Google (SEO). Daarbij is de virtuele tour te bekijken via Google Maps, Street View en Google Earth, waarbij een virtuele tour extra veel aandacht trekt, ook hiermee vergroot u uw vindbaarheid.

Kwaliteit en kosten

Zijn de 360 foto’s van een goede kwaliteit?
De foto’s worden genomen met een 134 megapixel camera met 5 belichtingsstanden (HDR) en zijn daarmee van hoge kwaliteit.
Wij gebruiken hiervoor gespecialiseerde, kostbare apparatuur.

Betaal ik per 360 foto?
Nee, in tegenstelling tot andere Google Street View fotografen betaalt u niet per foto. Wij kijken vooraf naar de grootte van uw locatie, maken een inschatting van het geschikte detailniveau en baseren daarop hoeveel tijd wij denken nodig te hebben voor de opname en verwerking. 

Wij bieden u de virtuele tour dan aan voor een vaste prijs en zorgen dat uw locatie volledig in beeld wordt gebracht. 

Wat kost een Google Street View tour?
Wij maken Google Street View tours vanaf €299,- excl. btw. Hieronder een indicatie van de prijs en het geschatte aantal 360 foto’s voor diverse locaties:

– €299,- excl. btw         –   +/- 40 foto’s              –   Normale sportschool, grotere restaurants, grotere winkels (of alles kleiner dat dit)

– €399,- excl. btw         –   +/- 100 foto’s             –   Speelparadijzen, bouwmarkten, gemiddelde trouwlocatie

– €499,- excl. btw        –   +/- 200 foto’s            –   Grote sportscholen, showrooms (keuken/badkamer, auto, meubels)

– €699,- excl. btw        –   +/- 300 foto’s            –   Grote trouwlocatie, gemiddeld hotel, tuincentrum, evenementenlocatie/zalencentrum

– Op aanvraag              –   +/- 450+ foto’s          –   Zeer grote of complexe locaties of een zeer hoog detailniveau. 

Daarbij rekenen wij reiskosten a €0,38 per kilometer vanaf Reeuwijk (nabij Gouda).

Zijn er jaarlijkse kosten verbonden aan een Google Street View tour?
Nee, de Google Street View tour is een eenmalige investering zonder jaarlijkse kosten. 

Wanneer moet ik betalen?
Wanneer de tour volledig werkend op Google Street View staat, ontvangt u daarover van ons bericht met daarbij de factuur. 

Tour op Google en website

Waar komt de tour te staan?
Wij plaatsen de tour bij uw Google bedrijfsprofiel, op Google Maps, Google Street View en Google Earth. 

Hoe zit het met de privacy?
Wij kunnen de gezichten van mensen en kentekens van auto’s onherkenbaar maken, zodat wordt voldaan aan de privacywetgeving.

Kan de tour ook op mijn website?
De Google Street View tour is zeker ook te embedden in uw website, zonder meerprijs. Bij de oplevering van de tour ontvangt u hiervoor een duidelijk instructiedocument. 

Het is ook mogelijk om voor uw website de tour uit te breiden naar een Premium tour variant. 

Premium tour en voorbeelden

Wat is een Premium tour?
Bekijk het verschil tussen een Google tour en een Premium tour.

Google zal de virtuele tour altijd omzetten naar de Google standaarden en deze standaard Google tour kunt u ook gratis embedden in uw website.

Het is echter ook mogelijk om een Premium variant van uw virtuele tour op uw website te plaatsen. Deze is nog gebruiksvriendelijker, heeft een menu en een 3D model. Daarnaast is het mogelijk om zelf informatiepunten toe te voegen aan deze Premium tour.

Wat zijn de kosten van een Premium tour?
Voor deze Premium tour geldt een meerprijs vanaf €100,- excl. btw per jaar voor webhosting.
Voor de Small locaties is dit €100,- per jaar, voor de Medium locaties €125,- per jaar, voor de Large locaties €150,- per jaar en voor de XL locaties €175,- excl. btw per jaar voor webhosting van deze Premium tour. U betaalt voor de Premium tour dus alleen de jaarlijkse webhosting extra als meerprijs op de Google tour.

Indien u toegang wilt om zelf informatiepunten toe te voegen betaalt u €100,- excl. btw voor twee maanden toegang tot de achtergrond van uw virtuele tour. Of voor blijvende toegang tot de achtergrond betaalt u jaarlijks €175,- excl. btw (naast de webhosting).

Moet ik vooraf kiezen voor een Premium tour?
Nee dit hoeft niet, u mag ook achteraf beslissen of u de Google tour wilt uitbreiden met een Premium tour. Wij zullen u het voorbeeld van uw Premium tour toesturen en aan de hand daarvan kunt u beslissen.

Opname plannen

Kunnen de opnamen ook buiten openingstijden plaatsvinden?
Het is voor het beeld het mooiste om de opnamen op een rustig moment te plannen. In overleg met u zullen wij dan ook de dag en het tijdstip van de opname afspreken. Dit is ook mogelijk buiten kantoortijden zoals ’s ochtends vroeg, ’s avonds of in het weekend.

Hoelang zijn jullie bezig met de opnamen?
Dit is afhankelijk van de grootte van uw locatie en het gewenste detailniveau. Dit varieert van binnen twee uur voor bijvoorbeeld normale sportscholen of grote restaurants tot een gehele dag voor een gemiddeld tot groot hotel of evenementenlocatie.

Wat verwachten jullie van mij?
Als u ervoor zorgt dat uw locatie netjes en opgeruimd is tijdens de opnamedag, zorgen wij voor de rest. U mag bij de opname aanwezig blijven, maar wij kunnen ook zelfstandig aan de slag. Na de opname zorgen wij voor de verdere verwerking van de beelden en plaatsing van de tour bij uw Google bedrijfsprofiel, op Google Maps, Google Street View en Google Earth. 

Over Omni VR

Waarom kiezen voor Omni VR?
Wij hebben een passie voor het mooi in beeld brengen van locaties en meedenken in mogelijkheden en oplossingen. Wij onderscheiden ons door voor een lage prijs een hoog resultaat te behalen voor onze klanten. Dit doen wij door te blijven innoveren en onze workflow continu te optimaliseren met de nieuwste apparatuur en technieken.

Ons Team
Ons kernteam bestaat uit Hans, Simone, Catharina en Lars, daarnaast hebben wij een flexibele schil van fotografen die in drukke tijden bijspringen.

Wie gingen u voor?
Omni VR bestaat sinds 2016 en wij hebben inmiddels een lange en mooie lijst aan tevreden klanten. 

Ons grootste project tot nu toe was het fotograferen van 200 Choice Hotels in Europa in een half jaar tijd. 

Ons mooiste project was het maken van een VR Experience om kinderen in het Groene Hart Ziekenhuis voor te breiden op hun operatie. 

Een greep uit ons klantenbestand: Nationale Nederlanden, Best Western, ProRail, Fokker Services, Abbott, Optisport, VHC ActiFood, Albert Heijn en daarnaast vele andere prachtige bedrijven.

Onze contactgegevens
Telefoonnummer:      +31 (0)85 0653 618 (bij geen gehoor, laat een voicemail achter, wij bellen u z.s.m. terug)
E-mailadres:                info@omnivr.nl

Website:                        www.omnivr.nl
Adres:                            Einsteinstraat 88, 2811 EP Reeuwijk, Nederland

Wilt u ook meer klanten trekken?

Plan direct een opname in of neem contact met ons op.

Plan direct een videocall of opname in

Videocall
Wij geven u graag vrijblijvend meer uitleg en informatie tijdens een videocall.

Small – nu tijdelijk €299,- excl. btwnu
Alle locaties tot 300m2, zoals normale sportscholen, restaurants en winkels. Wij rekenen niet per 360 foto en brengen uw locatie volledig in beeld.

Medium – nu tijdelijk €399,- excl. btwn
Bouwmarkten en speelparadijzen

Large – nu tijdelijk €499,- excl. btwn
Grote sportscholen en showrooms (keuken/badkamer, auto)

XL – nu tijdelijk €699,- excl. btwn
Hotels, evenementenlocaties en tuincentra

Op aanvraag
Extreem grote locaties of locaties met een zeer hoog detailniveau.

Premium tour
Onze Google Street view tours zijn uit te breiden naar een Premium tour, zie ook onze veelgestelde vragen.

 

Ons adres

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk

 

Bel ons

+31 (0)85 0653 618

 

Stuur een e-mail

info@omnivr.nl

 

Of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Vul hieronder uw gegevens en uw vraag of opmerking in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01