Wie is Omni VR

Wij hebben alles in huis, van concept tot uitvoering. Daarbij hebben wij een brede kennis en ervaring, zowel op het gebied van 3D Virtual Tours.

Wij zijn al ruim 6 jaar gespecialiseerd in het creëren van 3D Virtual Tours door middel van 360 graden fotografie en 360 graden video.

Met “Open Minds” krijgen we “New Ideas” wat ervoor zorgt dat we voorop in de markt kunnen blijven. Wij hebben alles in huis; van concept tot uitvoering. Onze passie ligt bij het goed in beeld brengen van locaties.

Hans van der Post

Oprichter Omni VR

Hans heeft een achtergrond in Technische Bedrijfskunde en ruime ervaring als kwaliteitsmanager in de levensmiddelen industrie. Met zijn passie voor fotografie en innovatieve oplossingen is hij het bedrijf Omni VR gestart.
Met zijn kennis en ervaring denkt Hans dan ook graag met u mee over de inzet en mogelijkheden van een Virtuele Tour voor uw bedrijf.

+31 (0)85 0653 618

+31 (0)6 2244 6198

info@omnivr.nl

hans@omnivr.nl

Simone

Projectmanager

Simone heeft een achtergrond in Media- & entertainment management en is gespecialiseerd in 3D Virtual Tours. Daarnaast heeft zij ervaring in de levensmiddelen industrie. Met de combinatie van deze kennis en ervaring denkt zij dan ook graag met u mee over het optimaal inzetten van de Virtuele Tour in uw bedrijf. Zij is uw contactpersoon gedurende het project en ook met vragen kunt u altijd bij haar terecht.                          

+31 (0)85 0653 618

+31 (0)6 1022 5643

info@omnivr.nl

simone@omnivr.nl

Wij werken samen met meerdere fotografen die in opdracht voor ons 360 graden foto’s maken. Maar ook met externe specialisten om het beste uit iedere opdracht te halen.

Waarom kiezen voor Omni VR?

Wij onderscheiden ons door voor een lage prijs een hoog resultaat te behalen door gebruik te maken van 360 graden foto/video in plaats van gamification. Daardoor heeft u een realistische toffe 3D Virtuele Tour zonder de extreem hoge kosten.

Wij zijn continu bezig met innoveren in de technieken van 360 graden film en fotografie. Dit betekend de nieuwste apparatuur en software om de 3D Virtuele tours kwalitatief en snel op te kunnen leveren. Wij denken met u mee om een mooi eindresultaat te kunnen behalen.

 

Hoe werkt het?

Stap 1.
We willen eerst uw wensen bespreken zodat we weten welke specialisten we moeten inzetten voor uw 3D Virtuele Tour. Wanneer het concept gemaakt is kunnen we de opnames starten, wat vragen we van u? Er zijn geen speciale voorbereidingen nodig, u hoeft uw locatie enkel schoon te maken en netjes op te ruimen.

Stap 2.
Tijdens een opname moment zullen we de 360 graden foto’s en/of video’s in samenwerking met u maken. Wij zullen u adviseren waar nodig maar altijd in samenwerking mooie opnames maken.

Stap 3.
Na de opnames gaan wij de beelden verwerken en proberen (afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project) altijd een eerste opzet binnen 2 weken op te leveren.

Het personaliseren is een optie, wilt u informatiepunten en/of een menubalk? Alles is mogelijk!

Stap 4.
Wanneer u helemaal tevreden bent over de 3D Virtuele Tour, krijgt u van ons een weblink en embedded iframe om op uw eigen website plaatsen.

Stap 5.
Online bezoekers kunnen uw locatie nu 24/7 bewonderen op mobiel, tablet, desktop of met een VR-bril.

Wilt u ook meer klanten trekken?

Plan direct een videocall of neem contact met ons op.

Plan een videocall

Wij geven u graag vrijblijvend meer uitleg en informatie tijdens een videocall.

Ons adres

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk

 

Bel ons

+31 (0)85 0653 618

 

Stuur een e-mail

info@omnivr.nl

 

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01