Virtuele rondleiding laten maken

Breng uw boodschap tot leven en maak indruk met de unieke beleving die een 360 graden video biedt. 

✓ Transparantie in prijs en communicatie

✓ Breed inzetbaar

✓ Voorbereidend op de toekomst

Wilt u een virtuele rondleiding, ofwel een VR-tour, laten maken van uw bedrijf? Dat kan bij OMNI VR uit Reeuwijk, nabij Gouda! Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om interactieve elementen toe te voegen aan de virtual reality tours. Laat bijvoorbeeld aan bepaalde objecten een beschrijving toevoegen om zo de kijker te informeren over de werking of functie ervan. Een ziekenhuis kan bijvoorbeeld patiënten een virtuele tour laten maken door een kraamsuite om hen te informeren over de beschikbare faciliteiten. Een hotel kan gasten virtual reality tours aanbieden door de verschillende kamers, zodat gasten precies weten wat ze kunnen verwachten. Kortom, een virtuele rondleiding laten maken biedt veel mogelijkheden.

Een virtuele rondleiding laten maken die voor iedereen toegankelijk is

Met behulp van VR-storytelling kunt u de virtual reality tours nog interactiever maken. Zo laat u de kijker zich in een andere wereld wanen en volledig meeleven met het verhaal dat wordt verteld. Dit kan een verhaal zijn om een product of dienst aan te prijzen, maar ook om de kijker te informeren over bepaalde procedures of mogelijkheden die uw bedrijf hem of haar biedt. Daarnaast is een virtuele tour veel toegankelijker dan het laten maken van een gewone rondleiding. Mensen die slecht ter been zijn hoeven zich dankzij virtual reality tours namelijk niet te verplaatsen om de verschillende ruimtes te kunnen bewonderen. Zo geeft u iedereen de mogelijkheid om uw virtuele rondleiding te volgen.

Virtual reality tours zijn breed inzetbaar in diverse sectoren

Het laten maken van een virtuele rondleiding of 360 graden tour heeft meer voordelen dan toegankelijkheid alleen. Zo zijn virtual reality tours ook breed toepasbaar. Zet deze techniek bijvoorbeeld in voor een interactieve training, waardoor de kennis die u wilt overbrengen beter blijft hangen. Of maak een overtuigende beurspresentatie door er een VR-experience aan te koppelen. Door echt te visualiseren wat u voor ogen heeft, worden uw ideeën tastbaarder voor potentiële klanten. Hierdoor zijn zij vaak eerder geneigd om met u in zee te gaan. Voor iedere sector bieden virtual reality tours weer andere mogelijkheden, dus er is zeker een toepassing die bij uw bedrijf past. Ontdek de virtuele rondleidingen van OMNI VR uit Reeuwijk, nabij Gouda.

Ontdek de mogelijkheden van een virtuele rondleiding door uw bedrijf

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die VR uw bedrijf biedt of wilt u een virtuele rondleiding laten maken? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 (0)85 0653 618 of een e-mail te sturen naar info@omnivr.nl.

Meer weten over de voordelen van VR voor uw branche? 

Geef hieronder uw e-mail adres op en vermeld in welke branche u werkt, wij sturen u geheel vrijblijvend informatie over  de mogelijkheden voor VR in uw branche toe!

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01