Voorbeelden en inspiratie

Wie gingen u voor en waarom?

Virtuele tour Winkelcentrum Bloemendaal
Voor de website van Winkelcentrum Bloemendaal in Gouda hebben een complete rondleiding gemaakt door het winkelcentrum. Hierbij kunnen alle winkels worden binnen gaan, waarbij men direct op de betreffende winkelpagina uitkomt. Beleef het winkelcentrum:
Website Winkelcentrum Bloemendaal

Virtuele tour Winkelcentrum Rijkerswoerd
Na de verbouwing van Winkelcentrum Rijkerswoerd in Arnhem hebben wij het complete winkelcentrum in beeld gebracht. Deze virtuele tour is geïntegreerd in de website en werkt ook samen met de website. Bekijk het winkelcentrum vanuit de lucht en klik door om alle winkels te digitaal te bezoeken:
Website Winkelcentrum Rijkerswoerd

Virtuele tour Hotel Best Western
Voor de website van Best Western Plus City Hotel Gouda hebben wij een virtuele tour gemaakt van het complete hotel. Deze tour is ook perfect geïntegreerd in de website van het hotel op de homepage en de pagina’s van de kamers, het restaurant en vergaderen. Bekijk de website en tour:
www.bestwesterngouda.nl

Hotel Best Western Gouda 360 Promotievideo
Van de beelden van de virtuele tour van Best Western Plus City Hotel Gouda hebben wij ook een 360 graden promotievideo gemaakt. Deze is ook te bekijken met VR bril om de beleving compleet te maken. Bekijk de video hier:
Bekijk 360 Promotievideo

Virtuele tour Wifimedia
Voor de website Wifimedia hebben wij een unieke virtuele tour gemaakt van de winkel. In de 360 graden beelden zijn op unieke wijze de personen aan te klikken om hen meer uitleg te laten geven over de producten. Daarbij zijn er op diverse tv’s filmbeelden te bekijken en audio te beluisteren. Beleef deze unieke tour:
Virtuele tour Wifimedia

Website Recra Reeuwijk
Voor de Landal vakantieparkwinkel Recra Reeuwijk hebben wij de website mogen maken, inclusief virtuele tour. Neem ook een kijkje vanuit de lucht over dit prachtige natuurgebied. Beleef deze winkel via de nieuwe website:
www.recrareeuwijk.nl

Virtuele tour Winkelcentrum Miereakker
Voor de nieuwe website van winkelcentrum Miereakker in Reeuwijk hebben wij een virtuele tour gemaakt van het complete winkelcentrum en haar ondernemers. De ondernemers stellen hun winkels zelf ook voor in de tour. Deze tour is interactief geïntegreerd in de nieuwe website. Bekijk de website en tour:
www.miereakker.nl

Website Brokken & Zo
Voor de dierenwinkel Brokken & Zo hebben wij een compleet nieuwe en uitgebreide website gemaakt inclusief virtuele tour en filmpjes. Beleef deze prachtige en enorme winkel via de nieuwe website:
www.brokken-enzo.nl

Virtuele tour Groene Hart Ziekenhuis – Chirurgie
Voor de afdeling Chirurgie van het Groene Hart Ziekenhuis hebben wij een virtuele tour gemaakt. Hierbij zijn ook 360 graden filmopnamen gemaakt. Het doel van deze tour is om patiënten voor te bereiden op wat zij kunnen verwachten wanneer zij geopereerd moeten worden.

360 Film afdeling Chirurgie Groene Hart Ziekenhuis
Met de beelden van de virtuele tour van de afdeling Chirurgie van het Groene Hart Ziekenhuis, hebben wij ook een 360 graden film gemaakt. Deze film is ook met VR bril te bekijken voor een volledige beleving.

Virtuele tour hotel Queen A
In opdracht van onze samenwerkingspartner Trinity Purchasing, hebben wij een uitgebreide virtuele tour mogen maken van hotel Queen A Antwerp. Het prachtige designhotel is volledig in 360 te bekijken. Vraag ook de receptioniste en bediende in de tour eens om meer informatie.

Queen A Antwerp 360 Promotievideo
Van de beelden van de virtuele tour van hotel Queen A hebben wij ook een 360 graden promotievideo gemaakt. Deze is ook te bekijken met VR bril om de beleving compleet te maken.
Bekijk de video hier:
Bekijk 360 Promotievideo

Virtuele tour GHZ locaties Bodegraven, Schoonhoven en Zuidplas
Voor de Groene Hart Ziekenhuis locaties Bodegraven, Schoonhoven en Zuidplas hebben wij een virtuele tour met filmbeelden mogen maken. Deze tours zijn geïntegreerd in de website van het ziekenhuis en worden gebruikt tijdens onder andere open dagen om een beeld te geven van deze regionale locaties van het ziekenhuis.

Virtuele tour Golfbaan Bentwoud
Wij hebben Golfbaan Bentwoud compleet in beeld mogen brengen. In deze tour is gebruik gemaakt van 360 graden luchtfoto’s, dronefilmpjes over de holes, instructiefilmpjes, een teamfoto en binnenfoto’s van het golfgebouw, de golfshop, het restaurant en de zalen. Via de tour kan men ook een starttijd boeken en reserveren bij het restaurant.

Website Kaars Schoenenhuis
Voor Kaars Schoenenhuis in Reeuwijk hebben wij een nieuwe website mogen maken. Hierin zit ook een 360 graden foto met film in verwerkt. Bekijk deze nieuwe website:
www.kaarsschoenenhuis.nl

Van Dijk Gevelsteen
Voor Van Dijk Gevelsteen hebben wij één 360 graden foto gemaakt van de showroom. Hierin hebben we diverse informatiepunten verwerkt. Deze 360 graden foto is verwerkt in de nieuwe website van Van Dijk Gevelsteen:
www.vandijkgevelsteen.nl

Showtuin Grintjes Tuinontwerp
Een unieke en prachtige manier om de showtuin van Jelle Grintjes te presenteren.
De showtuin kan met deze virtuele tour op verschillende momenten van de zomer in 360 graden bekeken worden, zowel in de tuin, als vanuit de lucht. Ook hebben wij van de 3 verschillende seizoensmomenten prachtige videos gemaakt en gekoppeld in de virtuele tour. De tour is ook geïntegreerd in de bestaande website van Grintjes Tuinontwerp.
www.grintjestuinontwerp.nl

ROBO Kappers
Met deze tour kan men door en om de kapsalon ‘lopen’ en via het menu kan men alle gewenste informatie snel bereiken. Deze klant gebruikt de tour nu als zijn nieuwe website.
www.robokappers.nl

Delifrance
Deze tour geeft een sfeerbeeld van de lunchroom Délifrance. Daarbij kan men de menukaart, catering mogelijkheden en contactgegevens bekijken. Deze tour is geïntegreerd in de website van de Délifrance.
www.delifrancereeuwijk.nl

Koeneschans
In samenwerking met Big Mouse Productions hebben wij een bijzondere tour mogen maken voor Zuid-Hollands Landschap en Erfgoedhuis Zuid-Holland. Met deze virtuele tour kan men een kijkje terug in de tijd nemen hoe de Koeneschans er vroeger uitzag. Op de betreffende locatie kan men met een daar geplaatste VR paal het verleden ervaren.
Bekijk de Koeneschans

Living Well Gouda Bloemendaal
Met deze tour kan men de sportschool en de verschillende ruimten en faciliteiten bekijken. Men kan het rooster van de sportschool en filmpjes met uitleg bekijken. Tevens kan er een proefles geboekt worden via het contactformulier. Het doel van deze tour is om nieuwe leden te trekken. Wanneer door deze tour 1 extra lid wordt geworven, zijn de investeringskosten er al uit.

Living Well XL
Met deze tour kan men de sportschool en de verschillende ruimten en faciliteiten bekijken. Men kan het rooster van de sportschool en filmpjes met uitleg bekijken. Tevens kan er een proefles geboekt worden via het contactformulier. Het doel van deze tour is om nieuwe leden te trekken. Wanneer door deze tour 2 extra leden worden geworven, zijn de investeringskosten er al uit.

David’s Gelato
Voor een van de beste IJssalons van ons land, David’s Gelato, hebben wij voor de nieuwe website een kleine virtuele tour mogen maken. Hiermee krijgen de websitebezoekers een impressie van de winkel. Ook zijn de foto’s op Google streetview geplaatst. Bekijk de website:
http://www.davidsgelato.nl

Brasserie M’n Schoonouders
Om online al een impressie te krijgen van de brasserie en zorgkwekerij van M’n Schoonouders in Boskoop, hebben zij aan de nieuwe website onze virtuele tour toegevoegd. Neem een kijkje binnen:
Virtuele tour M’n Schoonouders

Diercentraal
Met deze virtuele tour kan men door dierenwinkel ‘lopen’ en zo mooi en duidelijk de verschillende afdelingen in de winkel bezichtigen. Ook is er een knop om direct naar de facebookpagina van de dierenwinkel te kunnen gaan. De virtuele tour is geïntegreerd website van de klant.
www.diercentraal.nl

MiCorpus
Voor MiCorpus hebben wij 360 graden foto’s genomen van de prachtige trainingsruimte, massageruimte en yogaruimte. Deze zijn mooi verwerkt in de website om een compleet beeld te geven voor de bezoekers van de website.
www.micorpus.nl

Demotraining metaaldetectie i.s.m. Précon
Samen met Précon hebben wij een demo VR training ontwikkeld over het testen van de metaaldetector in een fabriek. Deze training is gemaakt om met een VR bril te doorlopen.

Learntec beurs demo met zoekspel
Dit is een demo die wij hebben gemaakt op de beurs Learntec waar wij samen met Précon stonden in het kader van e-learning. In deze tour zit ook een zoekspel verwerkt.

360 Productfotografie
Wij kunnen ook uw producten in 360 graden fotograferen.

360 Productfotografie
Wij kunnen ook uw producten in 360 graden fotograferen.