Voorbeelden en inspiratie
Wie gingen u voor en waarom?

Virtuele tour hotel Queen A
In opdracht van onze samenwerkingspartner Trinity Purchasing, hebben wij een uitgebreide virtuele tour mogen maken van hotel Queen A Antwerp. Het prachtige designhotel is volledig in 360 te bekijken. Vraag ook de receptioniste en bediende in de tour eens om meer informatie.

Queen A Antwerp 360 Promotievideo
Van de beelden van de virtuele tour van hotel Queen A hebben wij ook een 360 graden promotievideo gemaakt. Deze is ook te bekijken met VR bril om de beleving compleet te maken.

Website Kaars Schoenenhuis
Voor Kaars Schoenenhuis in Reeuwijk hebben wij een nieuwe website mogen maken. Hierin zit ook een 360 graden foto met film in verwerkt. Bekijk deze nieuwe website:
www.kaarsschoenenhuis.nl

Van Dijk Gevelsteen
Voor Van Dijk Gevelsteen hebben wij één 360 graden foto gemaakt van de showroom. Hierin hebben we diverse informatiepunten verwerkt. Deze 360 graden foto is verwerkt in de nieuwe website van Van Dijk Gevelsteen:
www.vandijkgevelsteen.nl

Delifrance
Deze tour geeft een sfeerbeeld van de lunchroom Délifrance. Daarbij kan men de menukaart, catering mogelijkheden en contactgegevens bekijken. Deze tour is geïntegreerd in de website van de Délifrance.
www.delifrancereeuwijk.nl

Natuurwinkel
Met deze tour kan men door de winkel heen ‘lopen’ en op diverse punten extra informatie krijgen over een bepaalde productgroep. Het doel van deze tour is om de mensen te interesseren om naar de winkel toe te gaan. Deze tour is geïntegreerd in de website van de Natuurwinkel.
www.natuurwinkelreeuwijksehout.nl

Showtuin Grintjes Tuinontwerp
Een unieke en prachtige manier om de showtuin van Jelle Grintjes te presenteren.
De showtuin kan met deze virtuele tour op verschillende momenten van de zomer in 360 graden bekeken worden, zowel in de tuin, als vanuit de lucht. Ook hebben wij van de 3 verschillende seizoensmomenten prachtige videos gemaakt en gekoppeld in de virtuele tour. De tour is ook geïntegreerd in de bestaande website van Grintjes Tuinontwerp.
www.grintjestuinontwerp.nl

ROBO Kappers
Met deze tour kan men door en om de kapsalon ‘lopen’ en via het menu kan men alle gewenste informatie snel bereiken. Deze klant gebruikt de tour nu als zijn nieuwe website.
www.robokappers.nl

Living Well Gouda Bloemendaal
Met deze tour kan men de sportschool en de verschillende ruimten en faciliteiten bekijken. Men kan het rooster van de sportschool en filmpjes met uitleg bekijken. Tevens kan er een proefles geboekt worden via het contactformulier. Het doel van deze tour is om nieuwe leden te trekken. Wanneer door deze tour 1 extra lid wordt geworven, zijn de investeringskosten er al uit.

Living Well XL
Met deze tour kan men de sportschool en de verschillende ruimten en faciliteiten bekijken. Men kan het rooster van de sportschool en filmpjes met uitleg bekijken. Tevens kan er een proefles geboekt worden via het contactformulier. Het doel van deze tour is om nieuwe leden te trekken. Wanneer door deze tour 2 extra leden worden geworven, zijn de investeringskosten er al uit.

Diercentraal
Met deze virtuele tour kan men door dierenwinkel ‘lopen’ en zo mooi en duidelijk de verschillende afdelingen in de winkel bezichtigen. Ook is er een knop om direct naar de facebookpagina van de dierenwinkel te kunnen gaan. De virtuele tour is geïntegreerd website van de klant.
www.diercentraal.nl

MiCorpus
Voor MiCorpus hebben wij 360 graden foto’s genomen van de prachtige trainingsruimte, massageruimte en yogaruimte. Deze zijn mooi verwerkt in de website om een compleet beeld te geven voor de bezoekers van de website.
www.micorpus.nl

Demotraining metaaldetectie i.s.m. Précon
Samen met Précon hebben wij een demo VR training ontwikkeld over het testen van de metaaldetector in een fabriek. Deze training is gemaakt om met een VR bril te doorlopen.

Learntec beurs demo met zoekspel
Dit is een demo die wij hebben gemaakt op de beurs Learntec waar wij samen met Précon stonden in het kader van e-learning. In deze tour zit ook een zoekspel verwerkt.

360 Productfotografie
Wij kunnen ook uw producten in 360 graden fotograferen.

360 Productfotografie
Wij kunnen ook uw producten in 360 graden fotograferen.

Share This