VR storytelling

Breng uw boodschap tot leven en maak indruk met de unieke beleving die een 360 graden video biedt. 

✓ Transparantie in prijs en communicatie

✓ Breed inzetbaar

✓ Voorbereidend op de toekomst

VR-storytelling biedt eindeloos veel mogelijkheden, zowel voor grote instanties als voor kleine ondernemingen en alles daartussen. Zo kunnen ziekenhuizen hun patiënten op operaties voorbereiden met een VR-experience, bijvoorbeeld met 360 video storytelling, waardoor patiënten precies weten wat hen te wachten staat. Er zijn echter ook andere mogelijkheden voor VR-storytelling bij OMNI VR uit Reeuwijk, nabij Gouda. Een VR-tour door uw hotel of bedrijf geeft kijkers de mogelijkheid om het gebouw van alle kanten te zien. Dit opent de deur naar vele mogelijkheden.

VR-storytelling zorgt voor effectieve trainingen, beurspresentaties en meer

Wilt u uw medewerkers op een innovatieve manier trainen, waardoor kennis beter blijft hangen? Dan is een training met VR-storytelling ideaal. Door zowel een visueel als een interactief element aan de training te verbinden, blijft kennis beter bewaard. Bovendien is een virtual reality training veel leuker om te volgen dan een reguliere training, waardoor u meer kennis overbrengt op uw medewerkers. Natuurlijk is dit niet de enige toepassing van VR-storytelling. U maakt er bijvoorbeeld ook een interessante beurspresentatie mee, om zo uw producten of diensten op een leuke manier aan te prijzen. OMNI VR biedt vele virtual reality mogelijkheden die breed inzetbaar zijn binnen uw bedrijf, zoals 360 video storytelling, zodat u echt indruk maakt op uw (potentiële) klanten.

Ontdek de mogelijkheden die virtual reality biedt

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van VR-storytelling en 360 video storytelling? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wanneer u liever telefonisch contact met ons opneemt, zijn wij te bereiken via +31 (0)85 0653 618. U kunt ook een e-mail sturen naar info@omnivr.nl. Reken op ons voor een VR-experience, 360 video storytelling of een virtuele tour die aan al uw wensen voldoet. Bij het samenstellen van uw VR-experience zijn we altijd transparant in onze prijsvoering en helder in onze communicatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u OMNI VR inschakelt voor bijvoorbeeld 360 video storytelling.

Meer weten over de voordelen van VR voor uw branche? 

Geef hieronder uw e-mail adres op en vermeld in welke branche u werkt, wij sturen u geheel vrijblijvend informatie over  de mogelijkheden voor VR in uw branche toe!

Omni VR

Omni VR houdt zich bezig met interactive storytelling.
Omni heeft zich als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat we met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren.

Neem contact op

Telefoon: 085 065 3618
Email: info@omnivr.nl

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

Kvk nr.   72395680
BTW nr.   NL8590.96.075.B01